homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamurire...va rog, un raspuns!!

#1 2009-05-05 13:58:07

roxxi81
New member
Inregistrat: 2009-05-05

nelamurire...va rog, un raspuns!!

buna!
sunt noua pe forum si va felicit pt el, in primul rand.
am o pb si as dori o informatie.
de o luna iau Novynette la indicatia medicului ginecolog. am terminat folia si am facut pauza aceea de 7 zile, dar ciclul nu mi- a venit. azi e a noua zi, iar eu din a 8a am reinceput cutia a doua, sfatuita de medic gineco. ciclul insa intarzie sa apara... e posibil sa fiu insarcinata? am luat pastilele zilnic, la aceeasi ora, n-am luat concomitent alte medicamente, n-am consumat alcool; sa fi facut insa o prostie? sa fiu sigura ca nu uit, am inceput folia din ziua corespunzatoare primei menstre (luni, la mine); n-am luat prima pastila din blister, ci pe cea coresp zilei, a 4a era la mine. am intrebat farmacista dc sunt trecute zilele sapt acolo si mi-a spus ca tocmai pt a putea tine mai usor evidenta, pt ca oricum fiecare pastiluta are aceeasi compozitie. am gresit oare? tbuia sa iau prima pastiluta din blister?
va rog, un raspuns!
mii de multumiri!!

#2 2009-05-05 14:01:01

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: nelamurire...va rog, un raspuns!!

roxxi81, le-ai luat bine. novynette au aceeasi concentratie si poti sa le iei si in zig zag daca vrei, doar sa le iei pe toate.
daca nu vine menstruatia nici in pauza urmatoare, mergi din nou la medic sa ti le schimbe.
dacaa ai inceput deja folia, menstruatia nu mai vine acum, doar in pauza trebuie sa apara.
daca vrei, fa un test de sarcina ca sa te linistesti. dupa cum zici, ai luat corect pastilele, deci nu ai cum sa fii insarcinata.

#3 2009-05-05 15:21:10

roxxi81
New member

multumesc frumos, camysh! o sa mi fac eventual si un test de sarcina. o zi frumoasa!

#4 2009-05-05 15:36:36

roxxi81
New member

daca am inceput o noua folie, nu mi va mai veni ciclul? chiar daca ma doare burtica si am simptome premenstruale?

#5 2009-05-05 15:39:04

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

nu mai vine...dupa ce temini si folia asta,daca tot nu vine,mergi la medic sa le schimbe

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

Publicitate

loading...

#6 2009-05-07 16:16:11

cristinuca1979
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-05-07

sunt protejata in cele 7 zile de pauza?

#7 2009-05-07 16:16:47

cristinuca1979
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-05-07

eu iau Logest

#8 2009-05-07 16:24:59

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

daca le-ai luat corect si nu ai luat altceva care sa diminueze protectia esti protejata si in pauza. si editeaza-ti mesajele ca iei warn, nu e voie 2 mesaje consecutive

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.