homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Herpesul genital si cancerul

#1 2009-05-05 14:38:24

celine
Membru
Inregistrat: 2009-05-05

herpesul genital si cancerul

herpesul genital iese in analiza de lama (babas-papanicolau)?eu de curand am fost la dermatolog si am hvs 2 si apoi la gineco. rezultatele analizelor de lama au fost : satisfacator limitat(inflamatie),dar doamna ginecolog nu mi-a spus nimic daca a aparut si hvs in analize.Oare inflamatia(care app e pe col uterin sau vagin?) n-are legatura  cu faptul ca in perioada in care am avut prima eruptie a herpesului mi s-a facut si lama?era normal sa fie o inflamatie?app, cat de periculos este hvs 2? huh  influenteaza cancerul de vreun fel? grater  (de col uterin,etc)astept raspunsul dvs si mentionez ca am  21 de ani. va multumesc smile

#2 2009-12-23 17:04:04

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

Re: herpesul genital si cancerul

celine ,am avut si eu herpes genital,motiv pentru care m-am informat destul de mult pe tema asta...asa ca as putea sa iti raspund la intrebari....nu s-a observat nici o legatura intre herpes si cancer de col.ideea e ca daca faci sex neprotejat si nu ai un partener stabil,risti sa iei mai usor boli gen hapatita C sau sida datorita ranilor...oricum asta e ca informatie fiindca ma gandesc ca in momentul in care erupe herpesul nu faci sex.
ideea e sa ai grija sa nu iti scada imunitatea,si pe viitor sa te protejezi cand faci sex ,pt ca virusul se ia prin contact sexual.
aaa..si inca ceva...nu trece..ramane in stare latenta,motiv pt care trebuie sa ai ,asa cum am mai zis,grija sa nu iti scada imunitatea

#3 2009-12-24 10:44:10

pitika17
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

#4 2012-09-07 18:28:12

mihaelaandreea
New member
Inregistrat: 2012-03-09

Buna!Tocmai ce am fost diagnosticaca de medicul ginecoloc c herpes genital...dupa un contact cu sotul meu acum o sapt (joia trecita) duminica trecuta mi-a apaut o senzatie de arsura jos ,iar luni a inceput sa ma usture f tare si sa am o secretie apoasa albicioasa...am crezut k e candia si am bagat un ovul lomexin ,iar marti am luat fluconazol 1 pastila si intre timp m-am uns cu crema lomexin de luni pana miercuri dimineata ultima data knd m-am uns....am facut bai de sezut cu musetel ,dar usturimea a continuat si mai tare,deci nu e candida ,iar joi dimineata mi-au aparut niste bubite mici pe care eu le vedeam cu lichid inauntru intre labiile mici si mari si la intrare in vagin...usturimile sunt cumplite,ma ustura si knd urinez... azi vineri in sf m-a primit dr gine..a vazut leziunile chiar asa s-a exprimat si a zis k e herpes..mi-a dat crema aciclovir de 2 ori pe zi ,crema vaginala Macmiror complec 1 data pe zi  si pastile isoprinosine 2 cp/3 zi mentionez k eu iau si zinnat 1 cp la 12 ore ptr o amigdala umflata si plina de puroi si nurofen forte 2 cp/zi,spune-mi te rog tu ce igena tii?poti face sex fara prezervativ fara sa-ti imbolnavesti partenerul?la tine a mai recidivat herpesul?azi abia am primit retea si doar cu creama aciclovir m-am dat pana acum,cum sa procedez sa ma spal inainte de aplicare ,dar nu suport nici macar "atingerea "apei"?...grater

maria123 a scris:

celine ,am avut si eu herpes genital,motiv pentru care m-am informat destul de mult pe tema asta...asa ca as putea sa iti raspund la intrebari....nu s-a observat nici o legatura intre herpes si cancer de col.ideea e ca daca faci sex neprotejat si nu ai un partener stabil,risti sa iei mai usor boli gen hapatita C sau sida datorita ranilor...oricum asta e ca informatie fiindca ma gandesc ca in momentul in care erupe herpesul nu faci sex.
ideea e sa ai grija sa nu iti scada imunitatea,si pe viitor sa te protejezi cand faci sex ,pt ca virusul se ia prin contact sexual.
aaa..si inca ceva...nu trece..ramane in stare latenta,motiv pt care trebuie sa ai ,asa cum am mai zis,grija sa nu iti scada imunitatea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.