homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interpretare test:)

#1 2009-05-06 17:29:13

catalina_oana
New member
Inregistrat: 2008-05-05

interpretare test:)

buna ziua!am facut un test de secretie vaginala(pentru ca aveam niste scurgeri mai "ciudate") si as vrea sa imi spuneti despre ce este vorba panacand am sa ajung si eu la doctor (ori vineri ori luni)

epitelii-superficiale rare
         -intermadiare relativ frecvente
clue cells-absente
polinucleare neutrofile-foarte frecvente
hematii-absente
trichomonas vaginalis-prezent
filamente miceliene-absente
flora microbiana-frecventa,polimorfa(rari bacili Doderlein,frecventi cococbacili gram pozitiv).
ce inseamna? neutral

multumesc anticipat! puss

Probleme au fost si sunt, in seama nu le lua/ Viata nu e roz, e asa cum este ea/ Aici e locul unde poti visa/ Aici sunt eu mereu in preajma ta/ Ne-avem unul pe celalalt, asta conteaza/ Mai mult decat orice/ Si atunci cand nu am niciun ban, nu ma afecteaza/ Caci esti tu langa mine mereu

#2 2009-05-06 20:38:50

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: interpretare test:)

ai trichomonas, e o bts, insa nu e grav, se trateaza
si dupa ce faci tratamentul ar fi bine sa iei ceva pt refacerea florei(bacilii Doderlein ar trebui sa fie frecventi nu rari)

#3 2009-05-09 08:37:48

catalina_oana
New member

mai am o intrebare:(.am fost la doctor si mi-a dat tinizol,si mi-a spus k aceasta boala se ia doar prin contact sexual si foarte rar de la toaleta.iar pe net am gasit ca se poate lua si daca folosesti aceleasi prosoape si aceleasi cazi cu persoana infectata.si acum sunt nelamurita,pentru ca prietenul meu a stat o perioada la unchiul lui(care umbla cu mai multe femei si cred k are ceva ptr k stiu de la prietenul meu foloseste nidoflor).oare a luat de la unchiul sau de la alta fata?cate sanse sunt sa ia de la unchiul sau?sad

Probleme au fost si sunt, in seama nu le lua/ Viata nu e roz, e asa cum este ea/ Aici e locul unde poti visa/ Aici sunt eu mereu in preajma ta/ Ne-avem unul pe celalalt, asta conteaza/ Mai mult decat orice/ Si atunci cand nu am niciun ban, nu ma afecteaza/ Caci esti tu langa mine mereu

#4 2009-05-09 12:29:48

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

teoretic se poate lua si de pe prosoape, din piscina etc...
prcatic eu zic ca se ia destul de greu asa, insa nu zic ca nu e posibil

#5 2009-05-09 15:40:41

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

catalina_oana a scris:

mai am o intrebare:(.am fost la doctor si mi-a dat tinizol,si mi-a spus k aceasta boala se ia doar prin contact sexual si foarte rar de la toaleta.iar pe net am gasit ca se poate lua si daca folosesti aceleasi prosoape si aceleasi cazi cu persoana infectata.si acum sunt nelamurita,pentru ca prietenul meu a stat o perioada la unchiul lui(care umbla cu mai multe femei si cred k are ceva ptr k stiu de la prietenul meu foloseste nidoflor).oare a luat de la unchiul sau de la alta fata?cate sanse sunt sa ia de la unchiul sau?sad

nu a luat de la unchiul sau
a luat prin contact sexual, insa nu neaparat acum(la baieti e asimptomatica infectia cu trichomonas, cel mai adesea)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2009-05-09 15:49:51

catalina_oana
New member

multumesc pentru raspunsuri

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.