|
Nu esti logat.
Nelamurire#1 2009-05-06 17:47:13
NelamurireSunt in a 5-a zi de pauza dupa primul blister de anticonceptionale si inca nu am avut menstruatie.Sunt ingrijorata deoarece am avut o experienta neplacuta si am fost nevoita sa iau Prostinor exact in ziua ultimei pastile.Sunt curioasa, inca nu au trecut 28 de zile, dar folosind anticonceptionale trebuia sa am menstruatie in primele zile ale pauzei sau mai astept?! sunt ingrijorata, sper ca totul a mers bine, Prostinorul l-am luat la 4 ore de la incident. the best is yet to come... Offline #2 2009-05-06 18:28:06
Re: Nelamuriremenstruatia poate veni in oricare din cele 7 zile, dar acuma e posibil sa te fi dereglat de la postinor. dar de ce ai luat postinor din moment ce iei anticonceptionale? ai luat antibiotice sau ceva? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-05-06 18:44:36
Re: NelamurireDin moment ce luai anticonceptionale, nu avea rost sa iei Postinor, daca nu iti vine in cele 7 zile de pauza, probabil e din cauza Postinorului. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #4 2009-05-06 18:51:08
Re: Nelamuriremie imi vine in a 5-6 zi,mai ai un pic de rabdare si nu te mai stresa Ultima oara a fost editat de syd (2009-05-06 18:51:22) Offline #5 2009-05-06 20:19:06
Re: Nelamurirebuna forumule din nou. Postez aici intrebarea care de fapt e o nelamurire...eu iau logest de cvate luni bune, aseara eram in vizita la niste prieteni si a trebuit sa iau pastila la orala care o iau de obicei. Am pus pastila in gura si am sta asa cu ea pe limba vreo 10 secunde pana am gasit putin apa. Va intreb acum daca am facut rau ca am tinut-o asa putin? e posibil sa nu-si mai faca efectul? va multumesc anticipat pentru raspuns. Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-06 20:27:05
Re: Nelamuriremiru, eu le iau de ani de zile ca pe orice alta pastila: zvarrr in gura si beau putina apa. nu am auzit pana acum ca ar trebui tinuta in gura....trebuie sa o inghiti cu putina apa si sa nu vomiti in primele 4 ore sau sa nu ai scaune moi. deci, e ok! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #7 2009-05-06 20:34:45
Re: Nelamuriredraga lucia, multumesc pentru promtitudinea raspunsului tau. Ingrijorarea mea e destul de lipsita de substanta, dar eu sunt paranoia si vroiam sa va intreb. Ideea e ca am luat pastila in gura si am stat putin cu ea asa fara sa o inghit si ma gandeam ca poate s-a topit pana am baut sau mai stiu eu ce si acest lucru a daunat cumva protectiei..intelegeti ce spun? Offline #8 2009-05-06 20:42:36
Re: Nelamurireinteleg! stai fara grija! nu se intampla nimic! si daca se topea tot acolo ajungea dar pe alta cale, insa eu am vazut ca pastilutele astea au un invelis si de abia dupa aia urmeaza partea cu substanta activa. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #9 2009-05-06 20:45:41
Re: Nelamuriredraga lucia, multumesc..si eu ma gandeam asa in paranoia mea, dar m-am gandit sa va intreb si pe voi. Cu drag...seara frumoasa... Offline #10 2009-05-06 20:47:06
Re: Nelamurireva multumesc pentru raspuns!! (imi cer scuze pt greseala :Postinor) am luat antibiotice pe care le terminasem tot in aceiasi zi ! Nu stiu, sunt foarte speriata! Am folosit si prezervativul dar s-a rupt! Ma gandeam ca antibioticele nu anuleaza efectul ac , ci doar il reduc si ma gandeam ca daca am luat si pastila la timp nu ar trebui sa ma ingrijorez! Astept sa treaca cele 28 de zile normal.Aa.. si mentionez ca eu de fel nu am un ciclu regulat(chiar deloc). e posibil de asemenea sa nu se regleze dupa o singura folie? the best is yet to come... Offline #11 2009-05-06 21:14:32
Re: Nelamurireda, este posibil . depinde de organism Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #12 2009-05-06 21:48:36
Re: Nelamuriream si eu o problema.. Am uitat sa iau aseara pastiluta... cred ca au trecut in jur de 12 ore nu pot sa aproximez exact pt k le iau seara in jurul orei 22-23. Treb sa ma protejez suplimentar 7 zile? sunt la a 6-a pastila din blister si iau anticonceptionale de 1 an si 4 luni... Ultima oara a fost editat de ioana88 (2009-05-07 11:26:07) Offline #13 2009-05-07 11:29:14
Re: Nelamurirechiar nu stie nimeni? Offline #14 2009-05-07 11:35:11
Re: Nelamurireda, trebuie protectie suplimentara in urmatoarele 7 zile Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|