|
Nu esti logat.
Vreau sa iau anticonceptionale sa ma ingras...#1 2009-05-06 20:14:59
vreau sa iau anticonceptionale sa ma ingras...Am si eu o problema si nu stiu cum sa ii dau de cap am devenit foarte obsedata. In ultima perioada am am scazut in greutate foarte mult, am 20 de ani 1,63 si 50 kg, avand si talia mica arat ca o pustoaica de 12 ani si toata lumea ma intreaba ce e cu mine de am ajuns asa...ma simt foarte prost si nu stiu ce sa zic chiar si prietenul meu care am o viata sexuala cu el imi spune ca arat urat ca nu mai am forme ca sunt prea slaba...mi-am facut analizele la sange anul trecut si nu aveam absolut nimic...am mers la farmacie si am cerut ceva pentru ingrasat pentru pofta de mancare si mi-a recomandat supradin...dar nu a avut nici un efect. De cateva sapatamani ma gandesc sa incerc anticonceptionalele cu toate ca nu de mult prietenul mi-a cerut asta pentru viata noastra sexuala si am refuzat pentru ca auzisem tot felul de vorbe ex: ca nu as mai putea sa fac copii atunci cand voi vrea. Prietenele mele care au folosit anticonceptionale s-au ingrasat...si as vrea sa incerc si eu. Ce parere aveti? Offline #2 2009-05-07 10:31:03
Re: vreau sa iau anticonceptionale sa ma ingras...roxenne, anticonceptionalele nu ingrasa. pot sa dea pofta de mancare si astfel sa te ingrasi, dar atat. Offline #3 2010-07-13 11:35:16
Re: vreau sa iau anticonceptionale sa ma ingras...si eu am aceeasi problama asemeni roxennei.eu am 17 ani 1,55 si 39 de kg si ma simt fff complxata de mn.toate prietenele mele sunt dezvoltate si frumoase.asa ca mam interesat,iar o prietena mia spus sa iau anticonceptionalele karissa,deoarece ei si prietenelor ei iau mes ff bn.eu nu vreau sa le iau pt contactele sexuale ci pt dezvoltarea corpului.ce ma sfatuiti,sa incerc?cat timp va trebuii sa le iau? Offline #4 2010-07-13 13:52:03
Re: vreau sa iau anticonceptionale sa ma ingras...sub nicio forma nu le lua cu scopul asta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|