|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat! pls#1 2009-05-07 15:50:06
Am nevoie de un sfat! plsProblema mea pe scurt e o candidoza care tot reapare in preajma menstruatiei. Dr mea mi-a recomandat ultima dat , adica in aprilie, sa fac o analiza a secretiei pt fungi si antifungigrama. M-am dus la o clinica particulara cu trimiterea de la medic unde scria clar ROG ANTIFUNGIGRAMA! si cu recipientele date de dr mea, si surpriza la o saptamana ma duc sa iau analizele, la diagnostic apare '' candida spp'' dar nici urma de antifungigrama. La indrumarea dr repet analiza, de data asta personal dr mea suna la clinica si cere antifungigrama. De la clinica isi cer scuze , duc alt recipient cu secretie recoltata tot de dr mea, si dupa ce mai bn de o saptamana mi se spune analiza nu e gata reveniti maine, azi mi se inapoiaza banii pe motiv ca mi s-a pierdut recipientul cu secretie. Nu vreau sa las lucrurile asa , dar nu stiu unde trebuie sa ma adresez si ce sa fac. MI se pare inadmisibil sa ti se spuna in fata '' vi s-a pierdut recipientul'' , astept de mai bn de o luna rezultatul , la noi in oras e sg clinica unde se face aceasta analiza dar eu numai am incredere sa merg acolo. Offline #2 2009-05-07 19:19:07
Re: Am nevoie de un sfat! plsasi avea si eu o intrebare,cum pot intirzia "ciclu"?si cu ce medicamente.sau se poate cu anticonceptionale? Offline #3 2009-05-07 19:47:37
Re: Am nevoie de un sfat! pls
se poate, dar daca vrei sa iei anticonceptionale trebuie sa mergi la un cabinet de planning pentru prescriere..nu le lua asa de capul tau.si acolo poti intreba si de chestia asta..o sa te informeze medicul. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|