homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie in pauza de anticonceptionale

#1 2009-05-07 17:29:53

ioanamiruna
New member
Inregistrat: 2009-05-07

menstruatie in pauza de anticonceptionale

Buna!Am si eu o problema...Am luat logest timp de 1 an de zile la recomandarea medicului.Apoi am facut o pauza de 2 luni.In prima luna,menstruatia mi`a venit normal,adica in aceiasi zi in care imi venea si cand luam pastilele,iar in cea de`a doua luna(aceasta),menstruatia trebuia sa`mi vina vineri,adik pe 8 dar mi`a venit marti,pe 5(dupa 25 d zile).Acm dupa pauza,am inceput sa iau din nou logest,respectiv am inceput marti...dar problema mea este ca sangerarea este destul de redusa,adica foarte redusa...respectiv marti mi`a curs,miercuri foarte putin si azi putin. Mentionez ca luni am avut contact sexual,dar protejat(prezervativ),deci nu cred ca poate influenta in vreun fel. Intrebarea mea este daca este normala cantitatea redusa de sange pe care o elimin...dupa pauza?reinceperea tratamentului cu logest?
multumiri anticipate

#2 2009-05-16 01:16:40

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: menstruatie in pauza de anticonceptionale

e normal, treci din nou prin cele 3 luni de acomodare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.