|
Nu esti logat.
Yasmin sau duphaston#1 2009-05-07 17:47:48
yasmin sau duphastonsunt un utilizator nou al acestui forum, totusi sper foarte mult sa aud parerea oricarui dintre voi. De curind am fost diagnosticata in urma unei interventii chirurgicale pt inlaturarea unui chist paraovarian cu niste focare de endometrioza, care dupa parerea medicului sunt in stare inhibata. Mi s-a propus 2 optiuni: sau contraceptivele yasmin (coc) sau duphaston, ambele cu o durata de 9 luni. Mentionez ca la moment nu planific nici o sarcina. multumes tuturor si doctoressei pt sfaturi! Offline #2 2009-05-08 15:02:59
Re: yasmin sau duphastonnu, nu sunt din Bucuresti. si stii ca nu am trecut acest examen histopatologic. dar ce presupune el? Offline #3 2009-05-08 15:48:48
Re: yasmin sau duphastonnu mi s-a spus acest lucru. posibil sa se fi facut acest examen. multumesc pt raspuns Offline #4 2009-05-08 16:05:12
Re: yasmin sau duphastonDa, imediat dupa interventie mi s-a comunicat acest lucru si mi s-a aratat chiar focarele astea (a fost filmat). Offline #5 2009-05-08 16:18:29
Re: yasmin sau duphastonnu stiam:), nu stau la moment in Romania. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|