|
Nu esti logat.
Sangerari ciudate?#1 2009-05-07 20:29:06
sangerari ciudate?...Buna sunt noua pe forum si am o nelamurire.Am citit topicuri asemanatoare, dar ca fiecare persoana cred despre cazul meu ca e total diferit.Problema e urmatoarea:iau de 2 ani ac fara sa am probleme dar am dorit sa schimb data la care sa-mi vina menstruatia, asa ca am luat o pastila in plus de pe folie, am facut 7 zile pauza dupa care am luat ac din nou o folie normala.Menstruatia a venit decalata cu o zi cum am dorit doar ca la 16 zile am avut niste sangerari (nu a fost nevoie de tampon doar protect slip) timp de 4 zile.In ziua in care trebuia sa vina normal menstruatia am avut sangerari dar fffoarte mici tot pt 4 zile? As dori o parere..merci Ultima oara a fost editat de mirinuca (2009-05-07 20:31:31) Offline #2 2009-05-07 20:46:52
Re: sangerari ciudate?se mai intampla sa apara sangerari peste folie, insa daca apare si luna viitoare va trebui sa mergi la planning Offline #3 2009-05-07 21:32:54
Re: sangerari ciudate?Istoricul e cam asa: menstruatiile au fost normale pe 6 martie iar ultimul contact sexual l-am avut pe 20 martie..iar pe 5 aprilie mi-a venit menstruatia normal cantitativ si culoare dar acum in mai a venit la data corecta dar ffputin (intre mai si aprilie am avut acele sangerari) ....?In perioada 16-19 aprilie am luat ketonal(antiinflamator) forte si agocalmin pentru durere dar in luna respectiva nu am avut contact..oricum sangerarile dintre mestre au aparut la o zi dupa ce nu am mai luat ketonalE oare posibil sa fi dereglat ciclul menstrual? Ultima oara a fost editat de mirinuca (2009-05-07 22:25:06) Offline #4 2009-05-07 23:55:00
Re: sangerari ciudate?nu, ketonalul nu are legatura insa sunt alti factori cum ar fi stresul, oboseala, frigul etc... Offline #5 2009-05-08 08:47:53
Re: sangerari ciudate?Merci frumos.Luni merg la ecograf ...sper sa elucidez situatia Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-08 17:02:06
Re: sangerari ciudate?un control mic nu strica Offline #7 2009-07-06 11:31:33
Re: sangerari ciudate?buna doctoressa.am inceput sa iau karissa din prima zi de ciclu 20 iunie, a durat ciclul mai mult ca niciodata (11 zile in ultimele zile scurgeri putine)desi doctora mi le-a recomandat pentru reglarea menstrei si contraceptie, nu am observat nici o schimbare.dupa zilele de ciclu a fost totul ok insa dupa 3 iulie am niste scurgeri ciudate,asemanatoare ciclului,maronii inchise nu abundente, insa am si durerile si starile pe care le am in perioada de ciclu.Insa in Data de 2 iunie am omis pastila de karrisa si am luat pe 3 iunie 2 asa cum scrie in prospect.Care este explicatia sacurgerilor?e posibil ca ciclul sa imi vina mai devreme?continui cu pastilele?am nevoie de un raspuns urgent!multumesc Offline #8 2009-07-06 11:45:58
Re: sangerari ciudate?Aceke sangerari se numesc spotting si sunt normale in primele trei luni de anticonceptionale. Continua pastilele normal, cu precizarea ca este nevoie de protectie suplimentara pana inghiti corect sapte pastilute dupa cea uitata. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2009-07-06 12:03:40
Re: sangerari ciudate?e nevoie de o perioada de 3 luni de acomodare a organismului cu anticonceptionalele....daca simptomele pe care le descrii persista si dupa 3 luni, trebuie sa te intorci la medic sa iti schimbe pastilele.....daca te deranjeaza prea tare aceste simptome, poti sa mergi de asemeni sa vb cu medicul, el stie cel mai bine Ultima oara a fost editat de dea_di (2009-07-06 12:27:04) "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|