|
Nu esti logat.
Daca renunt la ac#1 2009-05-07 21:20:20
daca renunt la ac. Ultima oara a fost editat de Dreamgirl (2011-08-08 18:42:52) Sunt femeia visurilor tale.Sa nu cumva sa uiti acest lucru daca nu vrei sa devin femeia cosmarurilor tale. Offline #2 2009-05-07 21:41:04
Re: daca renunt la acteoretic ar trebui sa iti vina cum iti venea inainte de a lua ac ( perioada si cantitate ), e posibil sa apara si ceva dereglari.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-05-07 21:45:48
Re: daca renunt la acnu ai pentru ce! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #4 2009-05-09 12:27:33
Re: daca renunt la aceu am facut o pauza de ac de o luna si mi-a venit cam dupa vreo saptamana fata de cand luam ac....poate sa iti intarzie cateva zile o saptamana depinde de organism! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|