homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfaturi- Cum sa-l provocam?-4

#58 2009-05-09 09:44:01

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: Sfaturi- Cum sa-l provocam?

Tei, scuze pentru aseara, m-am intors tarziu si m-am bagat direct la somn... dar stau la dispozitie oricand si oricum, totul e sa ne gasim pe forum wink

#59 2009-05-09 21:05:39

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

Mama ce pofte pe fetele astea, Tei ti-as da la idei sa-l lasi masca, sau sa-l innebunesti dar sincera sa fiu nu stiu cum sa-ti explic, poate doar sa-ti arat  lol  lol  lol  lol  lol  lol si asta e problema, eu v-am citit acum si iar am chef am ajuns la 2 partide pe zi una dimineta (ca ador eu dimineta) si una seara ca are domnul chef  lol
Am avut si eu perioade in care cred ca puteam sa stau 3 saptamani o luna fara sex din cauza la anticonceptionale, acum nu mai iau ca vrem copilas deci si cheful e in floare, acum sincera sa fiu ma gandesc sa-l iau de la usa sau altceva?/??? dar cred ca nimic altceva ca am de invata asa ca-l iau tare din prima fara preludiu

Tei eu zic sa-ti iei totusi un vibrator sau dildo sa-l vada si eventual nu-i mai arati ca il vrei o seara doua, si daca iti e greu poti sa il si folosesti  rodnar , eu garantez ca o sa sara pe tine numai la ideea asta ca o sa creada ca nu e bun pentru tine.

Fetelor haideti sa sarim pe ei, chiar daca ei nu au chef, eu sunt sigura nu-i deranjeaza si ii incanta, ce inseamna asta am chef dar nu-i spun, haideti sa avem initiativa da????

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#60 2009-05-09 21:29:30

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

la noi nu exista deloc problema asta... slava Domnului tongue oricare din noi vine cu initiativa, primeste raspuns imediat smile

singurele exceptii.... cand sunt eu rupta de somn... cand mi-e prea somn nici de sex n-am chef lol piramida trebuintelor, bat-o vina lol dar in rest...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#61 2009-05-09 22:42:16

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

off-topic:katami draga dar tu ce faci in timpul programului?forum? lol

#62 2009-05-09 23:13:31

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Lady, iar nu ne-am intalnit.
Din nou pun la cale ceva trasnit in seara asta. Deocamdata suntem la stadiul vin rosu, sper sa nu-mi creasca apetitul doar mie.
Pentru iubi, provocator este sexul oral sau mai degraba provocatoare sunt eu facandul sex oral. E bine pentru amandoi, facandu-i oral este preludiul meu cum ar veni. Treaba este ca il practicam de multa vreme, ma simt pregatita sa trec la un nivel avansat ori profesionist. Deci, sfaturi ceva?

Mie tot nu mi-a scazut apetitul si nu cred ca o sa-mi mai scada.

Ps: I-am spus de un dildo si mi-a spus ca deja am, deci in traducere libera: pot ma folosesc de el cand vreau!

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

Publicitate

loading...

#63 2009-05-10 11:11:13

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

ma enerveaza reclama!!!
si eu sunt in pana de idei, mai ales ca relatia mea e cam.... obosita sad iar apetitul meu este in crestere

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#64 2009-05-10 12:52:21

Tei
Hero member

disperat
Cred ca l-a marcat cand i-am spus de un dildo. Aseara a fost atat de pasional si hot, cu initiativa chiar de azi am febra musculara intre picioare. Am pus un filmulet cu tipete si m-am uitat singura, i-am spus apoi sa nu ma atinga si ca nu vreau seara asta. Imediat dupa ce am terminat m-a atacat, avea si o problema... grava.

Functioneaza si vinul rosu, si un filmulet hot, si "imposibilitatea" de a te atinge.

hjarta

#65 2009-05-10 18:56:57

LadyPink
Platinum member
Site

Vinul rosu ma stimuleaza pe mine, al meu nu prea bea.. dar ultima data am baut cam mult si nu a fost prea incantator smile

Tei, spune-ne care e nivelul tau acum ca sa stim ce-ti spune de nivelul urmator smile ca poate ne-ai luat pe toate daca practici de mult timp smile

#66 2009-05-10 19:58:13

Tei
Hero member

Nivelul meu actual, pai sa vedem: Oral in diferite locatii, in alta camera, la dus. Cam superficial as spune ca nu pot intotdeauna sa iau ... toata chestia in jos, mai cu mana, mai fara mana, mai cu mana catre sud, terminat la mine pe sani uneori ca sa mai diversificam si n-am probleme gen cand vine o iau la fuga si nu stiu cum sa o scot mai repede din gura, deci nu ma retrag, e mai placut si mai... hahaha curat!

Cam asta, daca sunt nelamuriri, dau explicatii!

As incerca, pentru o penetrare mai profunda asta. Hm?

Orice idee pentru diversificare e mai mult decat bine venita. Ah! si sunt deschisa pentru el la orice chiar.

rodnar

#67 2009-05-10 20:03:27

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

annabel a scris:

off-topic:katami draga dar tu ce faci in timpul programului?forum? lol

offtopic haidi, bre... ca m-ai vazut ca munceam la 10 fara 5... am avut si eu o mica... scapare tongue

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#68 2009-05-10 21:58:25

LadyPink
Platinum member
Site

Tei, e buna pozitia aia pentru deep, favorizeaza patrunderea mai adanca fara extrem de mult efort smile si, regula de aur: limba afara!!!

#69 2009-05-10 22:09:39

Tei
Hero member

Ei, vezi?
Eu nu am stiut de limba afara si tu abia acum imi spui.
Plus, tu nu mi-ai spus ce-i scoate din minti pe barbati. Am nevoie de sfaturi, cum se innebuneste masculul, ca sa umble el cu limba afara dupa tine big_smile

#70 2009-05-11 00:22:46

Tei
Hero member

Nici eu nu am stiut de limba afara, cred ca e mai usor pentru tine! usurezi patrunderea, cred. Nimeni nu a incercat pozitia aia de mai sus? Cum e mai placut, profund sau superficial? Ca senzatiile deosebite sunt date de cum atinge capul penisului fie cerul gurii fie in spate, intelegeti voi  wow  !?

#71 2009-05-11 11:39:53

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

tei ar tb sa-l intrebi pe prietenul tau cum ii place pt ca nu toti barbatii sunt la fel, unora le place deep-ul altora nu....
cel mai sensibil e glandul si e stimulat cel mai bine cand faci sex oral obisnuit....nu deep.

#72 2009-05-11 13:25:57

LadyPink
Platinum member
Site

Deci: am incercat pozitia aia, d-aia si mi-am dat cu parerea despre ea smile intra muuult mai usor, eu am avut experiente in care si una mare si groasa a reusit sa intre aproape in totalitate in pozitia aia big_smile a crescut inima in mine de mandrie lol

Limba afara: cand vrei sa faci deep, e cea mai indicata modalitate (cel putin la mine functioneaza de fiecare data si am simtit imbunatatiri de prima data de cand am inceput sa o folosesc) pentru ca atunci cand organul intru si o ia frumos pe gat, senzatia de voma e mult mai mare daca mai ai si limba acolo smile deci ... el inauntru, tu cu limba afara. Si nu te hazarda in nebunii de la inceput sa te bagi tare big_smile ca NU o sa it iasa.. incet, incet, sa vezi pana unde e limita la inceput si apoi, cu practica, bunavointa si optimism, la fiecare sedinta mai avansezi cate un pic smile

e clar? big_smile

#73 2009-05-11 13:53:45

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

bai nene...si io stau tare bine cu libidou ce sa va spun...deci as face sex toara ziua

baby Dragos hjarta rugaciune

#74 2009-05-11 14:37:04

white_fallen_angel
Membru
Inregistrat: 2009-05-11

Help!!! Ma intreb daca actualul meu prieten face parte din categoria barbatilor cu libidou scazut? am 25 de ani, el 36 si am ajuns sa facem sex 1 data, max. de 2 ori/sapt, ceea ce nu mi se pare deloc normal pt. o viata sexuala sanatoasa. Nu inteleg de ce nu vine mai des cu initiativa sexului. Despre mine, pot spune ca sunt o femeie frumoasa (si desteapta) (din ce spun altii  ), am grija de mine, sunt cocheta si sexy, tot timpul cand ies undeva primesc complimente de la barbati si imi dau seama ca sunt dorita. Suntem impreuna de vreo 8 luni de zile, mie la inceput nu-mi placea de el, il respingeam, apoi am acceptam sa fim impreuna, la inceput faceam sex mai des, desi nu asa de des cum mi-as fi dorit eu (in fostele relatii, faceam aproape zilnic, uneori si de  mai multe ori/zi, de multe ori ma aflam in postura sa refuz eu sexul ca era prea mult chiar si dupa 2 ani de relatie, starneam pasiunea fara sa fac nimic). Mentionez ca locuiesc impreuna cu actulalul prieten (de vreo cateva luni) si nu stiu ce sa ma mai fac, imi doresc sex de cateva ori/sapt si nu se intampla nimic. Am ajuns si la ideea disperata sa-mi caut un amant...nu stiu ce sa mai fac, eu sunt genul care iubeste pasiune, sexul mangairerile, el e genul de barbat nu prea sportiv, destul de rece, inteligent (are afacerea lui), nu ii place sa vb la telefon, nu prea are initiativa in viata sexuala, de multe ori astept sa sara pe mine (asa eram obisnuita  ) si nimic! Prefera sa se uite la un meci de fotbal sau la un film decat sa ma tina in brate sau sa facem sex. (din cate mi-a pove, nu a avut nici o relatie f lunga pana acum si nu e obisnuit cu tandrete asa de multa). Isi face planuri de viitor cu mine, casa etc. dar eu sunt speriata pt ca ma gandesc ca nu o sa fiu fericita in asemena conditii.....Ce sa fac?

#75 2009-05-11 17:10:20

Tei
Hero member

Si tu esti in cautare de idei pentru a-l provoca(asa spune titlul topicului) ori doresti sfaturi in legatura cu ce trebuie sa faci, sa-l parasesti ori sa continui relatia cu el?

Lady, ce fain, abia astept sa vin si eu cu impresii si, sper, mandrete. aseara mi-a fost rau de la o nenorocita de bere, dar e timp, e timp...
Delia, Welcome in the club! Si tu cum il provoci pe domnul tau?

#76 2009-05-11 18:08:09

skumpi
Vizitator

white...eu zic ca mai degraba nu va potriviti.... vreti lucruri total diferite...si de unde nu`i nici D`zeu nu cere tongue adika nu`l poti forta sau stimula sa`si doreasca sa faca mai mult sex dak la om ii ajunge o data pe saptamana.... asta e valabil si la magaieri...tandrete etc...
vorbeste cu el...spune`i ce ne`ai spus noua si vezi cu ce argumente vine... normal k nu o sa ramai langa el dak nu`ti ofera ce ai tu nevoie...ca e sex sau ca e altceva...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.