|
Nu esti logat.
Risc de sarcina#1 2009-05-08 10:20:13
risc de sarcinafetelor am sters posturile mele anterioare si am zis sa deschid un subiect nou..mi-e frica de o posibila sarcina..mai am o saptamana de pastilute si termin folia si azi ma simt cam rau..ma dor sanii si burtica.am avut pb cu scaunele sapt trecuta joi seara la ora 20 am luat pastila..vineri dimineata am avut un scaun normal ,seara pe la 18 un scaun apos cu dureri de burta si dupa vreo 30 de min alt scaun si mai apos si in cantitati mari..sambata dimineata am avut iar un scaun mai moale si duminica dimineata iar un scaun moale..si miercuri seara am avut contact..mi-e frica sa nu fi fost afectata protectia..credeti ca e posibil sa fi fost afectata protectia ? Offline #2 2009-05-08 10:22:30
Re: risc de sarcinacred ca ti-am mai zis... nu, nu a fost afectata protectia, dupa parerea mea Offline #3 2009-05-08 10:25:09
Re: risc de sarcinami-ai mai spus...da tot stau cu grija..e foarte incurcata problema asta cu scaunele..uofff.. Offline #4 2009-05-08 10:25:57
Re: risc de sarcinaregula e asa : scade protectia daca ai avut mai mult de 4 scaune moi pe zi, din care cel putin unul in primele 4 ore dupa administrarea pastilei Offline #5 2009-05-08 10:27:35
Re: risc de sarcinaaha..sper sa fie bine pana la urma... Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-08 16:50:09
Re: risc de sarcinabuna ziua. am si eu o intrebare.Pot ramane insarcinata daca am facuto in saptamana fertila in ziua a 2-a si in ziua a 4-a?ciclul este normal de 28 zile si ultima menstruatie mi-a venit pe data de 24 aprilie , cu intarziere de 1 saptamana.am facut si in prima saptamana dupa ciclu.de fiecare data cand am facut a ejaculat in mine. va rog sa imi raspundeti repede.multumesc Offline #7 2009-05-08 17:12:42
Re: risc de sarcinadin moment ce ai avut intarziere,nu e asa regulata menstra.iar orice contact cu ejaculare inauntru prezinta risc de sarcina Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #8 2009-05-08 17:14:55
Re: risc de sarcinami-a intarziat luna trecuta pentru ca am avut o bronsita si a trebuit sa iau antibiotice Offline #9 2009-05-08 17:32:54
Re: risc de sarcinadar de ce nu va protejati?sa nu mai stai asa cu stres? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #10 2009-05-08 20:08:00
Re: risc de sarcinanu stiu de ce tousi a inceput sa ma doara burta si sanii asa devreme.pastilele le termin de-abia vinerea viitoare..uooofff e asa de rau sa stai in stress.. daca nu aveam scaunele acelea eram linistita acum...da asaaa... Offline #11 2009-05-08 20:18:00
Re: risc de sarcinastai linistita si eu am avut 2 scaune moi dupa pastila In primele 4 ore chiar si sunt ok mi-a venit menstruatia ... E totul bine life is like a game you must be the best Offline #12 2009-05-08 20:19:41
Re: risc de sarcinapai io am avut mai multe scaune moi..sa zic ca au fost 3 intr-o zi,1 in a doua zi,si 1 in a treia zi...toate au fost la vreo 10 ore dupa pastila luata. Offline #13 2009-05-08 21:56:47
Re: risc de sarcinanu era de ajuns ca eram eu stresata..ca acum ma incearca din nou burta...am niste crampe..si ma abtin sa nu ies afara..uofff...ce sa iau sau sa fac sa-mi treaca?pastila am luat-o la 20 Offline #14 2009-05-10 11:35:43
Re: risc de sarcinamai am 6 pastile din folie si deja ma doare burta si sanii ..nush de ce..ce poate fi?vi s-a intamplat?totusi e cam repede pt spm Offline #15 2009-05-10 13:50:13
Re: risc de sarcinasa stii ca am patit si eu asa la menstruatia trecuta si am tras o spaimaaa...Mai aveam cred vreo 5 pastilute din folie si mie mi se intarisera sanii, erau tensionati, ma dureau. Dureri de burta n-am avut. Dar cum nici probleme cu sanii n-am avut inainte de menstruatie, imagineaza-ti ce ganduri mi-am facut, mai ales ca citisem ca face parte din simptomele de sarcina. In plus, ma tot gandeam ca ac ar fi trebuit sa amelioreze astfel de simptome, iar pe mine ma dureau mai tare decat oricand, chiar cand nu luam ac. Offline #16 2009-05-10 21:06:32
Re: risc de sarcinapai de la contactul cu risc au trecut doar 4 zile...si ma gandesc ca doar nu au cum sa apara asa repede simptomele de sarcina...sper sa fie totul bine pana la urma.. Offline #17 2009-05-10 23:17:23
Re: risc de sarcinadiscutabil cand apar simptomele de sarcina. Din ce am citit, teorie + povesti ale femeilor insarcinate, pot sa apara simptome chiar din prima saptamana dar la fel de bine poti sa nu te simti cu nimic diferit. Unele femei povesteau de pofte foarte puternice (gen daca nu mananca X aliment, sunt in stare sa omoare pe cineva) sau de faptul ca li se facea rau de la mirosul de benzina. Ar mai fi oboseala (dar puternica, practic ar dormi toata ziua), clasicele greturi (dar inca nu m-am lamurit daca apar chiar din prima saptamana) + intarirea sanilor si schimbarea culorii mameloanelor, spre negru. Dar iarasi, nu-mi este foarte clar cat de repede apar toate aceste simptome. Offline #18 2009-05-11 08:33:42
Re: risc de sarcinauoofff deci pot fi si semne de sarcina...sunt asa speriata... Offline #19 2009-05-11 12:24:20
Re: risc de sarcinadoctoressa am vazut ca esti online...daca vezi mesajul meu imi poti raspunde si mie?crezi ca e risc de sarcina in cazul in care am avut pb aceea cu scaunele?astept un raspund .mss Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|