homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

As aveaElectrorezectie gresita

#1 2009-05-08 12:20:28

monica01
New member
Inregistrat: 2008-07-14

As aveaElectrorezectie gresita

Buna,

As avea si eu nevoie de parerile voastre fetelor in legatura cu e electrorezectie efectuata cu un an in urma, pe care am facut-o ca urmare a depistarii HPV (31 si 6 ca radacini) si a unei cervicite cronice. Problema e ca, chiar si dupa operatie, simptomele sunt ca si inainte, adica arsuri de col si mai nou ameteli dese (ma gandesc ca ar putea fi provocate si de proloactina marita, pe care am tratat-o, dar  trebuie sa refac analiza sa vad cat s-a reglat).Mi-a mai iesit si un chist mamar de vreo 3 cm, sa fie oare si din cauza dereglarilor hormonale? Credeti ca un PT ar fi concludent pentru zona vaginala sa stiu exact cum stau?
Mai nou, fac si niste sedinte de reglare energetica, iar la evaluare mi s-a spus ca sub acea operatie, care de fapt acum arata binisor desi e extrem de sensibila, ar fi ramas o punga de puroi, asta din "competenta' medicilor si din cauza asta doare in continuare.

Nu stiu daca va confruntati  sau cunosteti pe cineva cu aceleasi probleme. Intrebarea era cam ce as putea sa fac, sa redeschid operatia sa-mi scoata eventualul puroi sau ce? D-na doctoreasa poate e draguta sa-mi dea si mie un sfat sau un doctor competent in bucuresti la care sa merg pentru o noua parere.

Multumesc mult.

#2 2009-05-10 11:48:31

monica01
New member
Inregistrat: 2008-07-14

Re: As aveaElectrorezectie gresita

Examen citologic Babeş-Papanicolaou
Examenul citologic a fost realizat dupărecoltare ?n mediu lichid, etalare ?n monostrat şi
colorare prin metoda Papanicolaou.
Frotiu citologic recoltat la pacientăcu testare HPV pozitivă?n antecedente.
Calitatea frotiului este satisfăcătoare pentru interpretare.
Frotiul comportăcelule malpighiene superficiale şi intermediare cu modificări reactive
citoplasmatice ? vacuole, granule şi numeroase polimorfonucleare asociate inflama�iei.
Sunt prezente celule cilindrice endocervicale şi metaplazice normale.
Se observăde asemenea prezen�a de filamente miceliene şi spori.

CONCLUZIE
Frotiu actual negativ pentru o leziune intraepitelialăsau malignă, cu modificări reactive non-
neoplazice asociate cu inflama�ia.
Prezente organisme fungice compatibile cu Candida (de interpretat ?n func�ie de tabloul
clinic).

Test Chlamydia
Determinare de LPS Antigen Chlamydia din secre�ie endocervicală.
Rezultat: POZITIV

Doctoreasa, ce-mi recomanzi avand in vedere rezultatul, dar maia les ca rana a inceput sa doara la contact si la ecografia vaginala efectuata.

Multumesc mult

#3 2009-05-10 15:17:45

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: As aveaElectrorezectie gresita

monica01 a scris:

Examen citologic Babeş-Papanicolaou
Examenul citologic a fost realizat dupărecoltare ?n mediu lichid, etalare ?n monostrat şi
colorare prin metoda Papanicolaou.
Frotiu citologic recoltat la pacientăcu testare HPV pozitivă?n antecedente.
Calitatea frotiului este satisfăcătoare pentru interpretare.
Frotiul comportăcelule malpighiene superficiale şi intermediare cu modificări reactive
citoplasmatice ? vacuole, granule şi numeroase polimorfonucleare asociate inflama�iei.
Sunt prezente celule cilindrice endocervicale şi metaplazice normale.
Se observăde asemenea prezen�a de filamente miceliene şi spori.

CONCLUZIE
Frotiu actual negativ pentru o leziune intraepitelialăsau malignă, cu modificări reactive non-
neoplazice asociate cu inflama�ia.
Prezente organisme fungice compatibile cu Candida (de interpretat ?n func�ie de tabloul
clinic).

Test Chlamydia
Determinare de LPS Antigen Chlamydia din secre�ie endocervicală.
Rezultat: POZITIV

Doctoreasa, ce-mi recomanzi avand in vedere rezultatul, dar maia les ca rana a inceput sa doara la contact si la ecografia vaginala efectuata.

Multumesc mult

sincer iti recomand sa mergi la medic sa primesti tratament pentru chlamydia si pentru candidoza eventual...acestea putind foarte bine sa fie cauzele problemelor tale
exista u topic pe forum cu medici ginecologi buni recomandati de fete, uita-te pe acolo

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.