|
Nu esti logat.
METODE DE RASODARE A SANILOR#1 2009-05-08 13:48:06
METODE DE RASODARE A SANILORBuna,incerc sa gasesc o crema super rasodanta si cu efect de lunga durata pentru ridicarea sanilor si vreau cat mai multe pareri ca sa pot cumpara un produs cu adevarat bun.Am auzit si de lifting pentru sani sau de electrostimulare, metode care se practica doar la salon.Stiti ceva in acest sens?sau poate alte metode folosite la salon (sunt prea comoda ca sa imi bat capul cu exercitii fizice sau alte chestii din astea)si niste eventuale preturi ca sa stiu la ce sa ma astept. Offline #2 2009-05-08 15:44:30Re: METODE DE RASODARE A SANILOReu una zic ca nici o crema nu se compara cu exercitiile. cat timp petreci masandu-te cu crema poti face exercitii...e doar parerea mea. Cu zambetul pe buze... Offline #3 2009-05-08 18:19:39
Re: METODE DE RASODARE A SANILOREu nu am sanii mari, as vrea eu dar din pacate in afara de implanturi nu exista nici o alta metoda cu adevarat eficienta si asa ca ma multumesc doar sa ii vad mai rasodati.De exercitii nu ma apuc pentru ca stiu ca nu ma tin de ele decat cateva zile apoi abandonez.Mai astept si alte pareri. Offline #4 2009-05-08 18:25:17
Re: METODE DE RASODARE A SANILORce inseamna "rasodare" ? e prima oara cand vad cuvantul asta Offline #5 2009-05-08 21:06:47
Re: METODE DE RASODARE A SANILORapropos... cine avea un site cu exercitii pt sani? Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-08 23:27:20
Re: METODE DE RASODARE A SANILOR
si eu Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #7 2009-05-08 23:37:20
Re: METODE DE RASODARE A SANILORtermenul e din italiana si nu are corespondent in limba romana.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #8 2009-05-09 00:21:29
Re: METODE DE RASODARE A SANILORRasodare ?nseamna tonifierea sau ridicarea s?nilor.Aştept ?n continuare alte idei şi păreri de-ale voastre. Offline #9 2009-05-09 00:25:56Re: METODE DE RASODARE A SANILOR
eu fac exercitii cu gantere de 1 kg. de ridicare si aruncare in special. de ridicare, pur si simplu ridici mainile cu ganterele in mana, sau le aduci in fata, sunt o gramada de posibilitati Cu zambetul pe buze... Offline #10 2009-05-09 10:56:00
Re: METODE DE RASODARE A SANILOREste cineva dintre voi care a facut exercitii si a avut intr-adevar rezultate?Adica cam cate trebuie sa faci pe zi si dupa cat timp se vede rezultatul?Oricum astept in continuare pareri despre metode de tonifiere folosite la saloane sau vreo crema buna in acest sens. Offline #11 2009-05-09 12:06:37Re: METODE DE RASODARE A SANILOR
eu mai scris am scris ca eu fac si se vede. nu fac in fiecare zi, dar fac de 4-5 ori pe saptamana, cate 20 de minute de fiecare data. si se vede destul de repede, la mine dupa 3-4 saptamani s-a simtit fermitatea foarte bine. Ultima oara a fost editat de innana (2009-05-09 12:07:41) Cu zambetul pe buze... Offline #12 2009-05-09 16:16:44
Re: METODE DE RASODARE A SANILORDar de metodele folosite la saloanele de infrumusetare ce ziceti?Stiu ca exercitiile sunt bune si pe deasupra nu au nici o contraindicatie dar sunt cam lenesa (rusine sa-mi fie).Oricum o sa incerc sa ma apuc de exercitii si am sa fac si dusuri cu apa rece pentru sani.Astept si alte pareri si experiente de-ale voastre. Offline #13 2009-05-09 17:42:13
Re: METODE DE RASODARE A SANILORsincer, eu nu cred ca o crema ar putea sa-ti tonifice sanii,dar exercitiile da Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|