|
Nu esti logat.
Pastile#1 2009-05-09 11:06:03
pastilebuna!mai am si eu o problema dupa ce am luat ultima pastila(stiti ca am luat doua tablete fara sa fac pauza)dupa o jumatate de ora mi a venit ciclu,mi a curs un pic de sange dar acum imi curge foarte putin maro si nu sange,de ce imi curge asa?am aproape 2 zile de cand mi a venit.este bine asa?va rog frumos sa mi raspundeti,va multumesc Offline #2 2009-05-09 11:16:29
Re: pastileAtata timp cat ti-a venit e bine. Se poate ca modificarea menstrei sa fie din cauza ca ai legat 2 folii. Stai linistita ca nu sunt probleme. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-05-09 11:32:37
Re: pastilebuna, am si eu o intrebare am inceput sa iau yasmin dar abia in a patra zi a ciclului este vreo problema?? si in continuare cum le administerz?? va rog ajutatima pop:) Offline #4 2009-05-09 12:21:06
Re: pastiledaca nu le ai luat in prima zi knd ti a venit trebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile in rest ee ok Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|