homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intoxicatie?

#1 2009-05-09 12:27:52

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

intoxicatie?

As dori sa ma ajutati si pe mine cu un sfat:
De vreo saptamana ma umflu pe la coate/genunchi/glezne, adica: ma mananca usor znoa, ma scarpin (frec usor, nu cu unghiile) si in cateva minute am deja o galma de toata frumusetea. Are acelasi aspect ca si ciupiturile de paianjen.
Pot sa adaug ca la fel mi s-au umflat si fundul sau labiile mici.

A patit cineva asa ceva? 
Voi merge la medic, luni, dar as dori sa aflu daca s-a mai confruntat cineva cu sa ceva.

Iar umflaturile imi trec in cateva ore.

#2 2009-05-09 15:42:13

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: intoxicatie?

Lavinia_tia a scris:

As dori sa ma ajutati si pe mine cu un sfat:
De vreo saptamana ma umflu pe la coate/genunchi/glezne, adica: ma mananca usor znoa, ma scarpin (frec usor, nu cu unghiile) si in cateva minute am deja o galma de toata frumusetea. Are acelasi aspect ca si ciupiturile de paianjen.
Pot sa adaug ca la fel mi s-au umflat si fundul sau labiile mici.

A patit cineva asa ceva? 
Voi merge la medic, luni, dar as dori sa aflu daca s-a mai confruntat cineva cu sa ceva.

Iar umflaturile imi trec in cateva ore.

pare a fi o reactie alergica

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-05-09 22:36:22

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Eu am patit asa... E alergie. Primul lucru la care tb s ate gandesti: ai mancat ceva mai deosebit, sau poti asocia debutul cu vreo schimbare/ceva? A aparut intr-un moment in care erai mai suparata/stresata? (la mine a aparut dupa ce am tras un plans zdravan). Doctorul o sa-ti dea probabil sa faci pt inceput testele pt giardia si helicobacter pylori. Apoi pt zoonoze ( boli transmise de animale) si alte boli rare ( dar niciuna periculoasa-fii linistita). Apoi daca nu iti gaseste nimic o sa-ti zica ca e "idiopatica" (ca la mine). In principiu nu ai de ce sa iti faci griji. Mai cauta pe intenet dupa "hives" ( asa se numesc umflaturile alea ca muscaturile de tantar). Atentie, insa! Pericolul cu alergia este ca poti face edem quincke, adica sa iti apara o astfel de "umflatura" pe laringe, si nu mai poti sa respiri. Un semn de risc inspre asa ceva este faptul ca "umflaturile" sunt tari si apar la extremitati (degete, buze). Daca asa sunt la tine ( de fapt, te sfatuiesc sa faci asta oricum) mergi la farmacie si cere 3 pastilute de "medrol", pe care sa le ai la indemana. Daca simti ca alergia devine severa, sau ca te umfli la gat tb sa le inghiti cat mai repede, iar daca nu mai poti sa inghiti, sa le mesteci. Oricum, asta este o urgenta severa, si cei din jurul tau tb sa stie asta si sa cheme imediat salvarea. Nu te speria foarte tare, se intampla rar, dar tb sa fii pregatita,si sa stii ce tb facut.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#4 2009-05-09 23:19:44

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

si eu cred ca am ceva azi  sad  de dupa-amiaza am inceput sa am senzatia ca e fata umflata ( desi nu este ) si ochii ma ustura putin, si parca si mainile si picioarele imi sunt grele si umflate si ma simt aiurea, ametita, aeriana iar cateodata parca nu pot respira complet...si azi nu am mancat nimic neobisnuit, singurele lucruri ar fi un compot de ananas ( nu am mai mancat de cateva luni ) si am inhalat fara sa vreau si putin oricum dintr-o solutie

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#5 2009-05-10 07:27:36

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

ma confrunt si eu cu o alergie (cu prurit sever)..stiti cumva vreun medic alergolog bun in Bucuresti?

Publicitate

loading...

#6 2009-05-10 13:26:35

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

multumesc pentru raspuns. se pare ca tot imi apar...

am tot incercat sa vad daca intru in contact cu ceva anume sau daca am mancat ceva... dar nu gasesc un raspuns.
rose, am dat un search si m-am uitat si la imagini, ce am eu seamana dar nu este tocmai ca in imeagini. Adica mai degraba este ca o ciupitura de paiajan, este mai uniforma, nu alcatuita din bubite mici.

va anunt ce anume a spus doctorul.

Ultima oara a fost editat de Lavinia_tia (2009-05-10 13:29:36)

#7 2009-05-10 14:11:25

Al Pacino
Administrator

Infinity a scris:

ma confrunt si eu cu o alergie (cu prurit sever)..stiti cumva vreun medic alergolog bun in Bucuresti?

din nefericire nu...
insa de ce nu iei ceva?(de exemplu claritine sau aerius)

#8 2009-05-10 17:10:11

Infinity
Hero member

pai am luat..asa fac mereu..dar sunt recursive toata vara aceste alergii si nu stiu de la ce, ca sa pot evita aparitia lor ( ca sunt tare enervante..pe langa faptul ca nu ma pot imbraca in fuste sau pantaloni scurti, nu pot dormi noaptea de la mancarimi sad ).

#9 2009-05-11 11:26:51

Al Pacino
Administrator

Infinity a scris:

pai am luat..asa fac mereu..dar sunt recursive toata vara aceste alergii si nu stiu de la ce, ca sa pot evita aparitia lor ( ca sunt tare enervante..pe langa faptul ca nu ma pot imbraca in fuste sau pantaloni scurti, nu pot dormi noaptea de la mancarimi sad ).

off..imi pare rau
sincer nu stiu nici un alergolog

#10 2009-05-11 11:42:21

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

doctoressa,eu ce pot face daca am facut o reactie alergica la macmiror??
si mi-a venit si menstruatia??am folosit-o decat 4 zile,iar vineri plec la prietenul meu si o sa reiau si viata intima???

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#11 2009-05-11 13:28:22

Infinity
Hero member

doctoressa a scris:

Infinity a scris:

off..imi pare rau
sincer nu stiu nici un alergolog

Nicio problema, multumesc pentru raspuns. Ne auzim luna asta pentru o programare, ca au trecut cele 3 luni smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.