|
Nu esti logat.
My little puppy-2#20 2009-05-11 19:46:39
Re: My little puppyOff fetelor ce problema am Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #21 2009-05-11 20:29:14Re: My little puppyparvo e o boala grava si, din pacate, multi catei nu scapa INSA, catelusa unei prietene a facut parvo tot asa, la cateva luni si a scapat, acum e bine, sanatoasa si voioasa. cred totusi ca trebuie ceva mai mult de "nu mananca/nu be apa o zi" + nicio analiza ca sa dai verdictul ca e parvo... parerea mea... Offline #22 2009-05-11 20:57:41
Re: My little puppyok! e apatic, nu mananca si nu bea apa, kk face moale? vomita? cum Dumnezeu au pus diagnosticul fara analize? ziceai ca are un vaccin facut, cand a fost facut? a fost in contact cu alti caini? stii cumva in ce conditii a trait pana sa ajunga la tine? e luat de la un crescator serios sau din ziare/net/inmultitor? nu te intreb degeaba, incerc sa-mi dau seama care sunt sansele sa fie parvo. de unde esti? ca 240 ron tratamentul pe o zi e infiorator de mult! si poate reusim sa gasim un cabinet serios si dpdv al doctorilor dar si al banilor I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #23 2009-05-11 21:51:44
Re: My little puppyFace diaree .. si urat mirositoare .. nu vomita si nici nu are sange in caca .. are un vaccin facut pe data de 30.04.2009 si urmatorul urma sa fie facut joi .. pe data de 14.05 .. primul vaccin chiar se numeste "Parvovirus Vaccine" Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #24 2009-05-11 22:45:44Re: My little puppyperfuzii daca-i deshidratat nu-i un lucru rau, mai ales daca zici ca nu bea apa si tot iese afara.. dar de aici la parvo... o cale un pic cam lunga dupa parerea mea Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-05-11 22:46:24) Offline Publicitateloading...
#25 2009-05-11 23:03:42
Re: My little puppydiaree urat mirositoare, febra si apatia sunt simptomele de debut la parvoviroza...insa tot cam asa poate sa inceapa si corona o alta boala pe care o poate face. oricum, si daca este parvoviroza sunt sanse mari sa se faca bine pentru ca ai inceput tratamentul devreme. insa iti ia enorm ca bani!!! daca ai alt medic de incredere du-te la el, poate nu te va costa nici atat. exista un medicament special pentru parvoviroza - canglob, parca se cheama - care are efecte bune. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #26 2009-05-12 19:12:48
Re: My little puppyce mai face piticul? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #27 2009-05-13 16:36:35
Re: My little puppy
???? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #28 2009-05-13 17:48:49
Re: My little puppyDeci dupa ce mi-au zis la cabinetul ala ca are parvo .. Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #29 2009-05-13 18:55:36
Re: My little puppyM-am indragostit definitiv si irevocabil de catzelushul tau #30 2009-05-13 19:02:50
Re: My little puppydaca nu-l scoti din casa il poti lua I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #31 2009-05-13 19:37:28
Ce coincidenta persi .. Si eu sunt innebunita .. Ultima oara a fost editat de pc_cutsa (2009-05-13 19:38:03) Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #32 2009-05-13 19:46:17
Re: My little puppylucia a zis prietenul meu (cel care mi l-a facut cadou) ca s-a documentat cam 12 ore inainte sa achizitioneze Bestia . Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #33 2009-05-13 20:02:43
Re: My little puppypai nu e "aceea" ca sunt vreo 3...crede-ma ca stiu ce spun ca mai fac si eu ceva voluntariat I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #34 2009-05-13 22:15:21
Re: My little puppyBiggie Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #35 2009-05-14 00:28:52
Mi se pare proasta ideea sa-l lasi in pat. Oricat de dragalas ar fi, este un caine, a carui loc este pe jos sau in patucul lui din fata usii. Cainii sunt animale si trebuie tratate ca atare petru ca si ei sa se simta bine. Unii caini au nevoie de anumite reguli. Fara acele reguli sunt nedumeriti. Viziteaza siteul http://www3.dogbreedinfo.com/bassethound.htm si vei gasi multe multe informatii utile despre cum sa tratezi un caine si cum sa-l dresezi pentru ca tie sa-ti fie mai usor pe viitor iar el sa se simte un ANIMAL. The !! will be whatever we make it Offline #36 2009-05-14 18:20:25
Re: My little puppyLucia spune mi si mie te rog, daca stii, cum imi dau seama daca e cateaua gestanta..cred ca a ramas gestanta..dupa cate saptamani imi dau seama? În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #37 2009-05-14 21:49:45#38 2009-05-14 22:51:38
de vazut se vede de abia prin saptamana 5 sau 6 de gestatie. acum depinde si de rasa, ceea ce am spus este valabil pentru rasele de talie medie unde gestatia dureaza 57 - 63 de zile. sau poti, cam la o luna dupa presupusa monta sa mergi sa ii faci o ecografie, asa vei stii si cati pui sunt, daca sunt, prin urmare la ce sa te astepti la fatare. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|