|
Nu esti logat.
URGENT#1 2009-05-10 21:57:35
URGENTbuna, am uitat sa iau ieri anticonceptionalul si cand am vazut astazi le-am luat pe amndoua de frica si sincer m-am si speriat.Sunt un pic usurata pentru ca nu am facut nimic de joi seara.Mai sunt protejata? Offline #2 2009-05-10 22:05:19
Re: URGENTin urmatoarele 7 zile ( pana ai 7 pastilute inghitite adica ) ai nevoie de protectie suplimentara I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-05-10 22:08:23
Re: URGENTpai mai am 3 pastile si termin folia Offline #4 2009-05-10 22:22:35
Re: URGENTesti protejata dupa ce iei 7 pastilute de pe folia urmatoare. adica,le iei pe cele 3 ramase,astepti in pauza,iei inca 7 si abia apoi esti protejata. sau unesti 2 folii,adica sari peste pauza,si in cazul asta,esti protejata dupa 4 pastile de pe folia urmatoare. Offline #5 2009-05-10 22:27:09
Re: URGENTchiar si daca as unii foliile tb sa ma protejez suplimentar?si daca unesc foliile cand fac pauza, tot dupa ce termin folia? Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-11 09:47:52
Re: URGENTdaca unesti foliile esti protejata dupa ce inghiti acum 7 pastile. adica astea 3 care ti-au ramas + 4 de pe folia noua. Offline #7 2009-05-11 10:51:44
Re: URGENTpai poti sa opresti a doua folie dupa 4 zile Apoi faci pauza si vei fi protejata si in pauza si apoi incepi sa iei pastilele in mod normal dupa pauza.... Eu cred ca e mai bine decat sa te protejezi suplimentar atat de mult timp 3 pastile din Folia asta + pauza dintre folii + inca 7 zile din folia urmatoare Eu asa cred.... life is like a game you must be the best Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|