homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ingrijorata

#1 2009-05-11 10:31:03

catina
Membru
Inregistrat: 2009-05-11

ingrijorata

sunt foarte ingrijorata, mi-am inceput viatza sexuala pe 28 martie,folosind ca metoda contraceptiva prezervativul, dupa o saptamana pe 5aprilie am avut menstruatie, insa luna asta nu mi-a mai venit (de atunci nu am mai avut nici un contact sexual), deja mi-am facut pe pe 8 mai un test de sarcina si a iesit negativ insa sunt foarte ingrijorata ca nu mi-a venit nici azi, din ce cauza ar putea fi? nu stiu ce sa mai fac iar de vreo 3 zile nici nu mai pot dormi noapte si sunt foarte stresata, astept un stat de la voi...

#2 2009-05-11 10:36:16

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: ingrijorata

daca nu ai avut contacte neprotejate, n-ai de ce sa-ti faci griji, mai ai putina rabdare
daca nu vine si nu vine, mergi la medic, o sa-ti dea niste pastilute ca sa vina

#3 2009-05-11 11:55:39

Gily
Full member
Inregistrat: 2007-10-20

Re: ingrijorata

asa se intampla cand iti incepi viata sexuala...e normal sa intarzie. nu va mai faceti probleme din moment ce nici nu ati facut neprotejat, si ati mai facut si un test...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.