|
Nu esti logat.
Ce parere aveti despre cellules..merita cumparat?-3#39 2010-02-16 18:27:27
Re: ce parere aveti despre cellules..merita cumparat?http://anunturi.shopmania.ro/anunt~anun … 88405.html Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. ''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…” Offline #40 2010-02-16 18:28:51
Re: ce parere aveti despre cellules..merita cumparat?
asta incerc si eu sa fac sa gasesc un site de incredere dar cert ocazii.ro sigur nu Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. ''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…” Offline #41 2010-02-16 18:35:49
Re: ce parere aveti despre cellules..merita cumparat?http://www.kaboo.ro/res/aparat-vacuum-a … litic.html acum e acum pe care il alegem????? Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. ''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…” Offline #42 2010-02-16 19:10:30
Re: ce parere aveti despre cellules..merita cumparat?dupa multe cautari pe diverse forumuri si pe google am ajuns la concluzia ca aparatul celluless nu are efect fara miscare sau fara o alimentatie cat de cat sanatoasa (adik nu mamanci pana nu mai poti si dupa faci 15 min si gata) . deci dak vreti sa scapati de celulita nu merge doar cu acest aparat minune...sunt pe ganduri dak sa mi-l comand sau nu mai ales k acum nu prea dispun de bani Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. ''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…” Offline #43 2010-02-16 19:11:42
Re: ce parere aveti despre cellules..merita cumparat?elena, asa zic si eu... mai bine investeste banii intr-un abonament la sala Offline Publicitateloading...
#44 2010-02-16 19:24:13
Re: ce parere aveti despre cellules..merita cumparat?ma gandeam si la asta k din cauza lipsei de ocupatie ...toata ziua nu fac nimik...de munk ink nu am gasit si asa k miscare nu prea fac... si la sala stii cum e dak nu ai cu cine nu prea iti vine de una singura... acum nu mai sunt in bucuresti (sunt la mester) k acolo as fi avut cu cine sa ma duc asa k la mine in oras nu e decat o singura sala de fittnes si nu am nici prietene aici:(( . Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. ''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…” Offline #45 2010-03-04 15:55:29
Re: ce parere aveti despre cellules..merita cumparat?fetelor mi-am cumparat si eu azi cellules...l-am scos din pachet...am apasat pe buton...dar bazaie si atat...nu trage deloc...nimic...oare trebuie mai intai incarcat?...stie cineva? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #46 2010-03-10 13:18:33
Re: ce parere aveti despre cellules..merita cumparat?Buna ziua DRAGELOR! Toate cele bune! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|