|
Nu esti logat.
Distrofie ovariana#1 2009-05-12 18:52:50
distrofie ovarianabuna fetelor am fost diagnosticata cu distrofie ovarana, dar am si chisturi mici pe ambele ovare... am auzit k avand aceasta problema e cam greu de facut copii sau de tinut sarcina.mie medicul mi-a zis ca am ovarele si uterul mici din cauza anticonceptionaleor ceva de genu...daca cumva poate doctoressa sa-mi spuna ceva in legatura cu asta as fi super bucuroasa .mi-a zis ca uteru meu are 3,4 cm ovarul drept-2,2 cm si cel stang-2,1....va multumesc Offline #2 2009-05-12 22:56:49
Re: distrofie ovarianasi eu am uterul mai mic insa medicul mi-a zis ca ac ma vor ajuta in aceasta privinta Offline #3 2009-05-13 12:10:08
Re: distrofie ovariana
pot avea un oarecare amestec contraceptivele(insa nu iti scad dramatic in dimensiuni aceste structuri din pricina contraceptivelor.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|