|
Nu esti logat.
Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii?-6#96 2009-10-06 22:11:04
Re: Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii?si mie tot cam la 3-4 zile se vede cu lama insaaa mi-e groaznic de groaza ca ma fac cu ceara sau mai rau, cu epilatorul abia, abia suport pe picioare.. cred ca mie mi-ar trebui un tranchilizant in supradoza administrat pana la pierderea constiintei, asa ca la animale eventual ca sa ma descurc Staring at the sun, thinking it's the moon.. Offline #97 2009-10-06 22:48:56
Re: Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii?eu daca ma fac cu lama deja a doua zi se simte aspru si ma apuca niste mancarimi de simt ca o rup in doua life is like a game you must be the best Offline #98 2009-10-06 23:33:22
Re: Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii?Lui iubi ii place cat mai naturala, insa mie, nu prea. De obicei ma epilez cu ceara si-mi las o dunga p mijloc. O data l-am lasat natural (la rugamintile lui iubi ) si ma gadila peste tot, au fost vreo doua saptamani cam enervante. Offline #99 2009-10-07 00:53:13
Re: Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii?shi eu cu lama, dar a doua zi deja se vede creshterea... Offline #100 2009-10-07 18:37:30
Re: Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii?
Voi ca amintit faza aia geniala din Nip Tuck? Cand Kimber se epileaza in forma de K... si Christian e foarte ironic si al naibii cu ea "honey, it's christian with a C, not K" Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#101 2009-10-08 09:30:13
asa ziceam si eu inainte sa merg la epilat cu ceara.. Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #102 2009-10-08 16:40:29
Re: Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii?cu lama ma fac si eu pt ca nu suport cu epilatorul sau de tot cu ceara...doar partea superioara rezist cu ceara si aia ca ma fac eu singura... de incercat am incercat si cu penseta... mai era putin si Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2009-10-08 16:44:13) “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #103 2009-10-08 16:47:15
Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #104 2009-12-02 12:57:39
Re: Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii?Am vazut ca noi fetele majoritatea ne epilam la pasa mi se pare si deranjant altfel..insa..baietii vostrii se epileaza peakolo? ca la ei e si mai des, si pe suprafata mai mare. Al meu se mai epileaza peacolo se face finut:) insa nu tot timpul, asa cand il mai apuca sau cand ii mai zic eu. Mi-ar placea insa sa se poata epila pe "bijuterii" asa ca si tipii din filmele xx care sunt perfect chei acolo:)) . A incercat insa e cam greu. Ai vostrii reusesc sau au incercat? Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #105 2009-12-02 13:46:52
Re: Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii?eu ma fac cu ceara tot timpul (singura) si inainte imi lasam o dunga pana candm-a luat de mana, m-a dus in baie, a luat masina de tuns si m-a facut de tot...acum sa nu credeti ca era lung era chiar scurtut cand dadeam cu mana se simtea super...numai ca se tot ruga de mine sa ma fac de tot....m-am facut si aproape ca nu se dezlipea de acolo... Offline #106 2009-12-02 20:24:56
Re: Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii?Eu ma fac cu ceara si o las "cheala" , iar el se face cu bigu sau cu crema la o sapt cred. Si se face si pe "bijuterii", ca sa ma joc mai cu patos si ca oragasmul sa fie mai intens Ultima oara a fost editat de angel89 (2009-12-02 20:25:31) In America, in sfarsit! Offline #107 2009-12-02 21:08:49
Re: Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii?Al meu nu vrea sa se epileze acolo. Bine, ca nici nu-i foarte paros si e si relativ deschis la culoare da i-am zis ca daca vrea sa socializez cu bilele lui mai des ar face bine sa le epileze ca nu prea imi place feelingul lor asa. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #108 2009-12-03 12:38:42
Re: Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii?Nici io nu ma prea joc cu "ele" cand nu este fresh..dar cand este, nu le mai ales din "mana" Ultima oara a fost editat de angel89 (2009-12-03 12:39:10) In America, in sfarsit! Offline #109 2009-12-03 19:24:21
Re: Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii?poi daca al meu nu s-ar epila pe acolo si pe "bijuterii" cum zicea cineva mai sus,nu m-as mai face nici eu,sa vedem daca lui i-ar placea Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #110 2009-12-03 19:27:12
Re: Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii?io am o intrebare...ce e frate 'bigu' asta? Ultima oara a fost editat de pokemon (2009-12-03 19:29:00) Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #111 2009-12-03 19:31:00
Re: Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii?poke bigul e lama iubesc si sunt iubita Offline #112 2009-12-03 19:33:04
Re: Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii? multam mary. nu ma mai intreb de ce i se spune asa Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #113 2009-12-03 19:34:15
Re: Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii?da poke Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #114 2009-12-03 19:37:52
Re: Zona intima =Cum le place partenerilor vostrii?mie se pare ca ar semana cu un baietel. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|