homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bubitza :(

#1 2009-05-13 14:14:49

lya06
Full member
Inregistrat: 2006-12-11

Bubitza :(

Stiu ca nu are legatura subiectul cu anticonceptionalele, dar am si eu nevoie de un sfat. Intr-o dimineata m-am trezit cu o ciupitura pe abdomen (si am crezut ca si-a facut de cap un tantar). Ma tot manca, apoi s-a facut o bubitza ca oricum ma scarpinasem    tongue   si la cateva zile mi-a cazut. Problema e ca a inceput iar mancarimea si apoi iar am facut o bubitza care mi-a cazut si tot asa ca au trecut vreo 3-4 sapt. Arata ca o ciupitura de tantar, dar ma deranjeaza... Stiu ca trebuie sa ajung la un medic, insa munca momentan nu-mi permite lucrul asta, daca aveti sa-mi dati si mie un sfat...

#2 2009-05-13 14:18:27

G@briela
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-05-12

Re: Bubitza :(

nush ce sa iti zic:-??poate fi o piscatura si nunumaidecat de tantari sau o iritatie...
oricum ar fi daca nu poti merge la medic makr treci pe la farmacie doamnele de acolo te vor ajuta;)

<3 Sunt simpla….. dar prea complicata, iubesc….. dar urasc iubirea…. Ador soarele dar inteleg ploaia…. Sa nu-mi faci rau…. Sunt atat de infensiva…. Incat o sa-ti para rau…<3.

#3 2009-05-13 18:07:01

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

eu zic sa nu te mai scarpini in primul rand,si dak nu`ti trece incearca sa mergi la medic..

Love.  Live. Laugh.

#4 2009-05-13 18:10:34

complez
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09

lya iti dau un exemplu.dar nu inseamna ca asa e. herpesul poate aparea si pe coapte, fese ,abdomen.exista posibilitatea sa fie herpes.pt ca herpesul asa face, apare rosu, apoi arata ca o bubita, se usuca si cade.dar nu te impacienta pana nu ajungi la doctor.poate fi total altceva ok?

#5 2009-05-15 16:44:43

lya06
Full member
Inregistrat: 2006-12-11

Uof, sper din suflet sa nu fie herpes, de unde l-as fi putut lua? Stiu cum e, am nenorocul sa-mi iasa undeva langa nas grater cand ma expun la soare mai mult. Asta e, l-am mostenit de la tata, el facea numai acolo. Poate iesi si din senin, sau e luat de undeva? Scuzati-ma ca nu v-am raspuns mai devreme, dar nu am mai avut acces la internet, s-a defectat pc-ul. Acum am rezolvat problema, mai astept raspunsuri. Multumesc mult

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.