|
Nu esti logat.
Cancer de col uterin...#1 2009-05-13 22:06:13
cancer de col uterin...Vreau sa stiu si eu care sunt motivele care duc la aparitia cabcerului de col uterin...Nu am vazut un astfel de subiect.. Offline #2 2009-05-14 13:34:34
Re: cancer de col uterin...una dintre cauze poate fi infectia cu HPV cu o tulpina oncogena. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #3 2009-05-14 13:42:08
Re: cancer de col uterin...infectia cu HPV iese de obicei la Testul Papanicolau. Genotiparea ADN a HPV-ului (aflarea tulpinii) este o analiza separata - tot din secretie de pe col. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2009-05-14 14:02:15
Re: cancer de col uterin...eu am dat 2 milioane acum 4 ani...acum trebuie sa fie vreo 3-4... cauta orientativ pe www.synevo.ro, gasesti acolo preturi la multe analize. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #5 2009-05-14 14:13:25
Re: cancer de col uterin...cu placere! sanatate multa! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-26 19:33:29
Re: cancer de col uterin...tantosica fii tare mergi pana si in panzele albe pentru sanatatea ta ...eu am un exemplu ft bun acasa:mama (cu cancer la san) ... Offline #7 2010-09-26 21:39:29
Re: cancer de col uterin...multumesc violete. asta intentionez sa fac, oricum timpul nu il mai pot da inapoi. Offline #8 2010-09-26 22:24:37
Re: cancer de col uterin... tantosica, imi pare rau ca nu am cum sa te ajut cu niciun sfat, vreau doar sa iti doresc sa fii puternica si sa invingi boala care este in stadiu incipient, nu? Offline #9 2010-09-26 22:35:45
Re: cancer de col uterin...multa sanatate,tantsosica!sa iti deaDumnezeu putere si multa sanatate,sa invingi boala. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #10 2010-09-26 22:55:30
Re: cancer de col uterin...Tanto, sanatate multa! E bine ca ai descoperit din timp... sper sa fie totul bine de fapt, o sa fie sigur pt ca esti tanara si o sa invingi. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #11 2010-09-29 18:54:27
Re: cancer de col uterin...Tantosica, imi pare rau sa aud... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|