homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Uree serica scazuta

#1 2009-05-14 11:27:49

shimmy
New member
De la: cluj-n
Inregistrat: 2007-03-30

uree serica scazuta

buna ziua, am si eu o intrebare daca puteti sa imi raspundeti.

La analizele de sange mi-a iesit uree serica scazuta, intervalul normal este de 15 - 40 si eu am 14.8     mg/dl , ce stiti ca inseamna chestia asta?

multumesc anticipat

#2 2009-05-14 16:43:09

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: uree serica scazuta

shimmy a scris:

buna ziua, am si eu o intrebare daca puteti sa imi raspundeti.

La analizele de sange mi-a iesit uree serica scazuta, intervalul normal este de 15 - 40 si eu am 14.8     mg/dl , ce stiti ca inseamna chestia asta?

multumesc anticipat

nu inseamna nimic,   diferenta oricum e infima, dupa cum poti vedea si tu...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-05-14 22:27:34

shimmy
New member
De la: cluj-n
Inregistrat: 2007-03-30

Re: uree serica scazuta

multumesc pentru raspuns, am ajuns azi la medicul de familie si am aflat ca nu este nimic ingrijorator, in schimb de maine voi incepe tratamentul dat de dna ginecoloaga pentru colpita mixta asociata cu trichonomas, imi este tare groaza cand ma gandesc ca multa lume mi-a povestit ca a scapat tare greu de ea.
Astept rezultatul la papa nicolau dar se pare ca a vazut si o rana pe col.
As vrea sa stiu si parerea voastra cat de grava este situatia mea?, ca mie nu imi spune nimeni nimic, va trebui sa fac tratamentul, sa ma mai duc la un control si intre timp sa vina si rezultatele de la testul papa n.
tratement cu antibiotice si eu si partenerul meu si ovule pentru mine.
De unde am putut sa iau trichomonas nu stiu deoarece eu sunt de 7 ani cu acelasi barbat, cu el am inceput viata sexuala si inca nu l-am inselat si el a fost virgin cand l-am cunoscut si el spune ca nu m-a inselat.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.