homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere menstruatie

#1 2009-05-15 15:29:01

saturn
Membru
Inregistrat: 2006-06-17

intarziere menstruatie

Buna tuturor,

am o problema care ma tine in stres referitor la prietena mea si as dori sa ma sfatuiti ce sa fac..,ea are ciclul menstrual foarte dereglat si luna aceasta am avut un contact neprotejat in ziua a 12, si teoretic ma asteptam ca sa ii vina menstruatia cam la 35-38 zile maxim.Eu  nu imi prea faceam griji pt ca stiam ce am facut dar vazand ca nu-i vine ea a facut un test si a iesit negativ,mentionez ca testul l-a facut ieri la  mai  mult de 4 saptamani de la contact, astazi fiind a 43 zi de cand ia venit ultima mentruatie.Ea  mi-a spus ca astazi a simtit niste intepaturi la ovarul stang si ca alte simtome de sarcina nu are absolut deloc.Am mai observat ca atunci cand nu suntem impreuna intr-o luna ea nu are probleme cu menstruatia ii vine la 27-30 zile, iar cand avem contacte sexuale mentruatia o ia razna la propriu,ii vine chiar si la 40de zile(42 de zile a fost cel mai mult).Acum 3 saptamani a observat ca in zona genitala mai exact la iesirea din vagin i-a crescut ceva inauntru de 1 cm si o ustura tare iar in jurul lui avea lichid alb,acuma ia trecut si numai are nimik dar nu-i mai  vine menstra..ce ma sfatuiti sa fac ?

#2 2009-05-15 18:13:29

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: intarziere menstruatie

din moment ce testul a iesit negativ la peste 3 saptamani de la contact inseamna ca nu e sarcina
te sfatuiesc sa mergi cu ea la medic sa ivestigati aceste dereglari care nu sunt prea normale si sa faca si o analiza de secretie

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.