|
Nu esti logat.
Durere abdominala#1 2009-05-15 19:41:24
durere abdominalabuna ziua, am nascut acum 9 luni la 37 de sapt avand o infectie urinara cu coli, mai toata sarcina am fost deranjata la stomac si acum am aceeasi problema si dureri de burta si in partea dreapta simt o umflatura tot timpul , simpt ca ma dor intestinele si ca ma ard, am facut analize si ecograf si mi-au iesit bine.mai am si frisoane si dureri de cap si picioare cateodata dar durerea de burta o am tot timpul, nu stiu ce sa mai ma fac imi e frica sa nu am ceva grav la colon, mai am si senzatie de evacuare incompleta.va rog daca puteti sa-mi raspundeti. Offline #2 2009-05-18 12:17:58
Re: durere abdominalanu sta asa , du-te la investigatii , sa nu fie o infectie serioasa cu e coli din moment ce ai fost mai tot timpul deranjata la stomac Offline #3 2009-05-18 12:25:14
Re: durere abdominalaUn examen coproparazitologic ai facut? Cand apesi in zona buricului te doare? Offline #4 2009-05-18 13:58:34
Re: durere abdominalaexista posibilitatea sa fie sindromul colonului iritabil? ai cautat despre asta? Offline #5 2009-05-18 14:46:58
Re: durere abdominalaPosibil, insa medicii se gandesc la asta dupa ce au eliminat toate cauzele si au facut mai multe investigatii. Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-18 22:43:06
Re: durere abdominalaam facut examen coproparazitologic si nu mi-a iesit nimic dar nu cred ca au fost facute bine, da cand apas in zona buricului ma doare. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|