homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bursa doctorat

#1 2009-05-16 16:24:40

nobody6
Full member
Inregistrat: 2008-06-03

bursa doctorat

o mare mare dilema...anul asta termin facultatea la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara A Banatului....as vrea sa ma inscriu la master si la doctorat...suntem ultimul an care putem sa le facem impreuna...ideea e ca cei care s-au inscris in toamna au primit o bursa de 1800 de ron pe luna...ceva proiect de la UE...se pare...
ma intreb si la alte universitati a fost la fel??
si nu stie nimeni daca de la anu se mai da la fel...sau a fost proiectul doar pentru generatia ce s-a inscris anul asta?

#2 2009-05-16 19:23:37

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: bursa doctorat

si anul asta e 18 mil..sau 18 jumate nu mai stiu exact. si eu fac master+doctorat din toamna smile proiectele sunt..probabil alte denumiri de la an la an, de la facult la facult. daca prinzi loc la bursa iti da banii, tu trebuie sa specifici profului pe ce fel de loc vrei (sunt si cu bursa si la taxa).
de curiozitate la voi la facult cate locuri sunt pt bursa? la noi au dat doar 5, dar eu deja am vb cu proful si am locul meu. trebuie sa iau licenta big_smile doar

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-05-16 19:26:44)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3 2009-05-16 19:25:35

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

trebuie sa te interesezi ca e nr limitat de locuri.....la mine la facultate sunt 5 locuri...deci f putine

#4 2009-05-16 22:06:26

nobody6
Full member

green_fairy a scris:

si anul asta e 18 mil..sau 18 jumate nu mai stiu exact. si eu fac master+doctorat din toamna smile proiectele sunt..probabil alte denumiri de la an la an, de la facult la facult. daca prinzi loc la bursa iti da banii, tu trebuie sa specifici profului pe ce fel de loc vrei (sunt si cu bursa si la taxa).
de curiozitate la voi la facult cate locuri sunt pt bursa? la noi au dat doar 5, dar eu deja am vb cu proful si am locul meu. trebuie sa iau licenta big_smile doar

uite ca de chestia asta nu am stiut...si nici macar ca sunt locuri limitate...tu la ce facultate esti si unde?

#5 2009-05-16 22:45:17

green_fairy
Platinum member

eu  te sfatuiesc sa mergi de pe acum sa vb cu decanul facultatii tale sau la secretariat sa intrebi pt ca locurile deja se stiu si profii, cel putin la mine deja si-au ales studentii. eu m-am dus de prin martie parca la prof si inaintea mea mai venise o tipa...insa i-au dat profului 2 locuri smile
  sunt studenta in iasi la poli.facultatea nu o mai zic smile ca sa nu ma descopere lumea big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#6 2009-05-16 23:19:35

nobody6
Full member

green_fairy a scris:

eu  te sfatuiesc sa mergi de pe acum sa vb cu decanul facultatii tale sau la secretariat sa intrebi pt ca locurile deja se stiu si profii, cel putin la mine deja si-au ales studentii. eu m-am dus de prin martie parca la prof si inaintea mea mai venise o tipa...insa i-au dat profului 2 locuri smile
  sunt studenta in iasi la poli.facultatea nu o mai zic smile ca sa nu ma descopere lumea big_smile

smile oki... o sa merg... la noi abia s-au hotarat ce specializari sunt pentru doctorat si nimeni nu ne-a informat cu nimic...dar daca e asa cum zici u...slabe sanse sa mai fie locuri... sad

#7 2009-05-17 08:48:27

green_fairy
Platinum member

cum adica ce specializari sunt pentru doctorat?...tema ti-o alegi tu, nu o hotaraste altcineva...nu e cu specializare. daca vrei mergi la prof ce tine de specializarea ta din facultate, sau la cineva de la alta specializare. dar eu zic sa mergi pe ce ai facut tu in facultate...totusi e vb de cercetare si ceva de munca si daca te apuci de altceva ce nu cunosti f bine o sa iti vina greu. la mine e o cimbinatie de ce am facut pana acum si un domeniu putintel mai nou smile
  nu te informeaza nimeni despre doctorat.acolo mergi tu sa te informezi si sa vb cu profii. cel putin la mine asa a fost.

#8 2009-05-17 09:22:04

nobody6
Full member

green_fairy a scris:

cum adica ce specializari sunt pentru doctorat?...tema ti-o alegi tu, nu o hotaraste altcineva...nu e cu specializare. daca vrei mergi la prof ce tine de specializarea ta din facultate, sau la cineva de la alta specializare. dar eu zic sa mergi pe ce ai facut tu in facultate...totusi e vb de cercetare si ceva de munca si daca te apuci de altceva ce nu cunosti f bine o sa iti vina greu. la mine e o cimbinatie de ce am facut pana acum si un domeniu putintel mai nou smile
  nu te informeaza nimeni despre doctorat.acolo mergi tu sa te informezi si sa vb cu profii. cel putin la mine asa a fost.

O sa merg sa ma informez....ms mult de raspunsuri...si inca o intrebare...si voi tre sa faceti ptr lucrarea de doctorat cercetare 6 luni in strainatate? Si tu vrei sa ramai in facultate...prof ceva?
Scuze daca te intreb prea multe...insa incerc sa ma hotarasc ce sa fac...inca nu imi dau seama ce e cel mai bine

#9 2009-05-17 10:08:36

green_fairy
Platinum member

sunt mai multe posibilitati: mergi cu proful in strainatate pe la conferinte, poate apare ceva sa pleci doar tu pe cateva luni, poti sa faci tot doctoratul in strainatate smile pana sa ajungi la statutul de prof e cale lunga big_smile dar da, ma bate un gand sa raman in facultate, bineinteles pe langa o afacere/un loc de munca al meu smile

#10 2009-05-17 10:32:31

nobody6
Full member

green_fairy a scris:

sunt mai multe posibilitati: mergi cu proful in strainatate pe la conferinte, poate apare ceva sa pleci doar tu pe cateva luni, poti sa faci tot doctoratul in strainatate smile pana sa ajungi la statutul de prof e cale lunga big_smile dar da, ma bate un gand sa raman in facultate, bineinteles pe langa o afacere/un loc de munca al meu smile

Ce fain...eu inca nu pot sa ma hotarasc ce sa fac...pentru ca nu imi doresc sa raman in facultate...nu stiu ce e asa greu sa iau o decizie...dar na...sper sa reusesc sa ma hotarasc....oricum ptr iesirile in straintate o sa fie nevoie de o gramada de bani...oricat de mare ar fi bursa....si cum zici de alt loc de munca...pai la doctorat nu tre sa fii zi de zi la facultate...?

#11 2009-05-17 15:31:32

green_fairy
Platinum member

dupa doctorat ma refeream. in nici un caz nu raman doar cu varianta facultatii smile o sa am si eu ceva pe langa orele de la facultate smile mna poi gandeste-te mai rpd si bine smile daca nu vrei sa ramai in facult...e de ajuns si un master, majoritatea cer diploma de master nu de doctorat

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-05-17 15:31:59)

#12 2009-05-17 18:49:46

nobody6
Full member

green_fairy a scris:

dupa doctorat ma refeream. in nici un caz nu raman doar cu varianta facultatii smile o sa am si eu ceva pe langa orele de la facultate smile mna poi gandeste-te mai rpd si bine smile daca nu vrei sa ramai in facult...e de ajuns si un master, majoritatea cer diploma de master nu de doctorat

smile ms frumos de raspunsuri...si eu sper sa iau cea mai buna decizie...bafta la licenta si la doctorat  kram

#13 2009-05-17 19:11:58

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

justme22 a scris:

oricum ptr iesirile in straintate o sa fie nevoie de o gramada de bani

sunt decontate de facultate toate plecarile la conferinte...nu platesti din banii tai....

#14 2009-05-17 19:43:31

green_fairy
Platinum member

mersi la fel. sper sa iei o decizie pe care sa nu o regreti.

#15 2009-06-02 15:59:13

nobody6
Full member

am fost sa vb cu profa de doctorat....la noi inca nu au venit locurile ptr doctorat la zi.... sad
pai de ce la noi nu si la altele da?
ca nu se stie inca daca o sa mai fie locuri la zi...ca nu mai sunt fonduri....bla bla...
cum e pana la urma...??

#16 2009-06-02 16:47:53

green_fairy
Platinum member

depinde de facult. mergi si vb cu decanul mai bine. eu cred ca au venit locurile...deja e iunie se da licenta acus. mna..nu stiu ce sa zic decat sa mergi sa vb cu decanul si sa intrebi de locuri si ce profi iau anul asta la doctorat sau cu rectorul. la mine a fost simplu ca ii stiam pe ambii am avut f multe ore cu ei. sper sa reusesti sa afli ceva. sau pe site-ul universitatii tale incearca sa cauti ceva despre doctorat. la mine  era afisat pe site-ul universitatii din vacanta de pasti locurile pt doctorat la toate facultatile.
uite ce am gasit; http://www.usab-tm.ro/index.php?id=118 insa acolo scrie cu frecventa fara bursa...si fara frecventa...nu stiu de ce nu sunt locuri cu bursa...

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-06-02 16:52:36)

#17 2009-06-02 18:47:12

nobody6
Full member

green_fairy a scris:

depinde de facult. mergi si vb cu decanul mai bine. eu cred ca au venit locurile...deja e iunie se da licenta acus. mna..nu stiu ce sa zic decat sa mergi sa vb cu decanul si sa intrebi de locuri si ce profi iau anul asta la doctorat sau cu rectorul. la mine a fost simplu ca ii stiam pe ambii am avut f multe ore cu ei. sper sa reusesti sa afli ceva. sau pe site-ul universitatii tale incearca sa cauti ceva despre doctorat. la mine  era afisat pe site-ul universitatii din vacanta de pasti locurile pt doctorat la toate facultatile.
uite ce am gasit; http://www.usab-tm.ro/index.php?id=118 insa acolo scrie cu frecventa fara bursa...si fara frecventa...nu stiu de ce nu sunt locuri cu bursa...

da...asta e problema...nu inteleg de ce la alte universitati se stiu deja de locurile cu bursa si la noi nu....plus....ca cei de anul asta nu si-au primit bursa de 2 luni jumate...3....offfff....mor cand sunt atatea incertitudini... sad o sa aflam si noi probabil inainte de examene.... pacat...

#18 2009-06-02 19:26:35

green_fairy
Platinum member

si la voi se stiu, nu ai deschis site-ul din mesajul meu? doar ca nu apareau nicaieri locuri cu bursa. probabil nu a obtinut universitatea...nu stiu ce sa zic, depinde si de fondurile alea. eu te sfatuiesc sa mergi la decan(afli ce profi sunt, ce locuri, si daca sunt la bursa) si daca vrei doctorat iti alegi un prof si mergi sa discuti cu el. sa iti alegi f bine proful/profa pt ca 3 ani..ai de munca si e pacat sa fie cineva care nu are rabdare sau care nu isi da cat de cat interesul.
cu siguranta se stie daca li s-a aprobat proiectul cu bursele sau nu pana la ora asta. trebuie doar sa stii cu cine sa vb.

#19 2009-06-02 20:39:08

nobody6
Full member

green_fairy a scris:

si la voi se stiu, nu ai deschis site-ul din mesajul meu? doar ca nu apareau nicaieri locuri cu bursa. probabil nu a obtinut universitatea...nu stiu ce sa zic, depinde si de fondurile alea. eu te sfatuiesc sa mergi la decan(afli ce profi sunt, ce locuri, si daca sunt la bursa) si daca vrei doctorat iti alegi un prof si mergi sa discuti cu el. sa iti alegi f bine proful/profa pt ca 3 ani..ai de munca si e pacat sa fie cineva care nu are rabdare sau care nu isi da cat de cat interesul.
cu siguranta se stie daca li s-a aprobat proiectul cu bursele sau nu pana la ora asta. trebuie doar sa stii cu cine sa vb.

ba da...am deschis...si am citit....dar asta am zis si eu ca nu sunt locuri cu bursa...si am vb si cu decanul...si cu profa la care vreau sa merg...nu se stie absolut nimic de locurile cu bursa...ca inca nu s-au primit fonduri...si de multe ori pe site-uri se scriu unele chestii si de fapt e altceva....dar na...cine stie cum o fii de fapt...
sper totusi sa fie ok...
ms de raspunsuri...si bafta la licenta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.