|
Nu esti logat.
Problema anticonceptionale#1 2009-05-16 20:19:37
Problema anticonceptionaleBuna!AM si eu o mica problemuta!Prietena mea lua microginon!totu bine si frumos doar ca acum 3 zile a raciti si a trebuit sa faca antibiotic injectabil!Doar ca micuta mea nu a mai luat anticonceptionalele(microginon)pe motiv ca n-ai voie cu ac uri cand faci tratament cu antibiotice!Lua microginonul de vreo o saptamana timp in care evident am facut-o!Ea a renuntat la ac pe motiv ca nu o mai facem o luna....Intrebarea mea este:Are cum sa ramana ?eu unul cred ca a facut o mare prostie-mai ales ca nu mi-a spus si nici un medic nu a intrebat!...astept un raspuns www.cosmote.ro Nu sunt pe creanga mea...da nici pe cealalta!Pur si simplu am luat-o razna-la propriu! Offline #2 2009-05-16 20:22:55
Re: Problema anticonceptionalein primul rand nu trebuia sa intrerupa anticonceptionalele. le lua concomitent cu antibioticul si s eproteja suplimentar pe perioada tratamentului + pana inghitea 7 pastilute dupa aceea. Offline #3 2009-05-16 20:24:52
Re: Problema anticonceptionale
Bun...deci sa inteleg ca ce am facut nu ne afecteaza,doar ca daca o mai facem sa ne protejam..ok am inteles....si cam cand ar putea sa le ia din nou..?adica se face bine cand sa poata sa reinceapa?asteapta a 2a tura de menstruatie?multumesc frumos pentru raspunsul rapid www.cosmote.ro Nu sunt pe creanga mea...da nici pe cealalta!Pur si simplu am luat-o razna-la propriu! Offline #4 2009-05-16 20:32:02
Re: Problema anticonceptionaleasa ar fi bine, sa astepte menstruatia si sa inceapa folia din prima zi de menstruatie. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|