homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

RH-

#1 2009-05-17 19:06:10

anemary
New member
Inregistrat: 2009-05-01

RH-

As Avea Nevoie De Niste Sfaturi Mai Multe Despre Rh- Si Sarcina .
Ce Analize
Ce Trebuie Facut In Caz Ca Ai Ramas Insarcinata Si Ai Rh-
Avand In Vedere Ca Esti La A Doua Sarcina ?
Eu De Exemplu Am Pierdut Una , Apoi Am Ramas Iar Si Am Nascut O Fetita Apoi Am Ramas Iar Si Am Intrerupto Apoi Dupa Cativa Ani Am Ramas Iar Si Doctora A Spus Ca E Periculos Din Cauza Rh- Si Am Intrerupto
Ce Se Intampla Daca Raman Iar La A 4 Sarcina E Posibil Sa Se Nasca  Cu Probleme  Bebe.?
Astept Raspuns .
Va Multumesc Mult.

#2 2009-05-17 19:23:18

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

Re: RH-

in cazul in care ai rh- ar fi indicat sa isi faca si sotul rh-ul.daca si el are rh- atunci e ok,daca are rh+...atunci e cu cantec.
cat despre bebe,e ok daca dupa fiecare nastere sau avort ti-au fost administrate imunglobuline antiD.daca nu,riscurile sunt destul de mari pt bebe si pt sarcina.

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#3 2009-05-21 08:31:48

anemary
New member
Inregistrat: 2009-05-01

sotul are rh+ de asta le-am intrerupt pe celelalte
cat despre administrarea imunoglobulinei antiD nici nu a fost vorba  nu m-ia fost administrata dupa nici o intrerupere si nici dupa nastere.
multumesc pentru raspuns si ar fi bine sa se discute mai mult despre acest subiect  pentru ca este dupa parerea mea foarte important deoarece nu sunt singura care are aceasta problema.

#4 2009-05-22 18:31:25

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

da,ai dreptate anemary.promit sa scriu aici tot ce am invatat despre rh si sarcina cand o sa am mai mult timp.promit!

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.