|
Nu esti logat.
E candidoza sau altceva?#1 2009-05-18 13:52:12
e candidoza sau altceva?Buna ziua! Indraznesc sa va cer si eu cateva sfaturi si ceva raspunsuri la unele dintre problemele mele. Offline #2 2009-05-18 14:21:48
Re: e candidoza sau altceva?nu stiu...mie mi se pare candida... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2009-05-25 11:33:50
Re: e candidoza sau altceva?Am cam aceeasi intrebare.. daca o fi sau nu candidoza. Iau anticonceptionale marvelon de 1 an. Am o scurgere albicioasa si mancarimi in ultima vreme, daaar nu tot timpul. adica se intampla destul de rar, 2-3 zile am simptomele astea, pe urma dispar complet si reapar peste 2-3 saptamani. Poate fi candidoza ? Momentan incerc sa ma interesez de un medic bun la care sa imi fac analizele, pentru ca pana acum am auzit numai lucruri urate despre anumiti doctori pe care ii stiam eu si la care as fi vrut sa ma duc... Offline #4 2009-05-25 19:52:33
Re: e candidoza sau altceva?mda...ultima oara cand am patit exact chestia asta(saptaman trecuta si iar in urma unui contac sexual protejat), respectiv scurgere albicioasa persistenta si mancarimi am luat un singur ovul cervugid...a doua zi deja a trecut, nu mai aveam nimic...acuma nici nu stiu ce sa mai cred oare daca candida nu e(nu cred ca trece asa repede dupa o zi hai2, plus ca am zis, la papanicolau nu a iesit) poate fi o mica infectie care se datoreaza faptului ca in timpul contactului sexual se modifica flora din vagin?La asta mai adaugam si faptul ca utilizez si anticonceptionale care astea si ele modifica flora?....alta explicatie nu o pot da...fetelor, voi ce credeti ca ar fi? Ultima oara a fost editat de claudia86 (2009-05-25 19:53:29) Offline #5 2009-05-26 09:30:58
Re: e candidoza sau altceva?Fetelor ... cu siguranta nu putem sti ce aveti. Cel mai bine este sa mergeti la medic si sa faceti o analiza de secretie. Doar asa va veti putea lamuri despre ce e vorba. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-02 14:40:15
Re: e candidoza sau altceva?Fetelor am si eu o intrebare..de ceva timp am o scurgere alba branzoasa..( cu siguranta din cauza anticonceptionalelor)cu mancarimi.cred ca e candida..si urmeaza sa merg la doctor ca sa'mi dea un tratament ( deocamdata fac spalaturi cu ceai de galbenele ) Intrebarea mea este: Poate fi infectat si partenerul meu daca ne`am protejat tot timpul ? Offline #7 2009-06-02 16:08:48
Re: e candidoza sau altceva?Din cate mi'a explicat un medic, chiar daca folosesti prezervativ exista riscul sa iei/dai o boala. Pt ca organele nu sunt acoperite in intregime si el d ex, poate intra in contact cu secretia ta (mai ales ca atunci cand esti excitata e mai multa). Oricum, medicul tau ii va da si lui ceva, ca masura de protectie. 2 pastilute de flucovim sau nizoral posibil sa fie sufieciente. Offline #8 2009-06-02 19:50:15
Re: e candidoza sau altceva?Mai am o rugaminte.. recomandati-mi si mie niste ovule sau pasitle pt candida pt ca nu am cum sa ajung acum la doctor si vreau sa incep tratamentu cat mai devreme ..si apoi voi merge.Si apropo prietenul meu ar trebui sa ia doar 2 pastilute atat e tot tratamentul? Offline #9 2009-06-02 20:19:04
Re: e candidoza sau altceva?Nu cred ca e o idee buna sa ti recomande cineva tratament... eu as zice sa iei ceva care sa reduca din neplaceri si cu prima ocazie sa t duci la medic. daca nu iei tratamentul corect dar dispar aparent din simptome, o vei lasa netratata si apoi nu o sa mai scapi de ea! Offline #10 2009-06-02 21:45:44
Re: e candidoza sau altceva?inocentzia, nu stiu de ce dai vina pe anticonceptionale pt ca desi pot favoriza candidoza ce-i drept, doar de la ele nu o faci Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|