homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Risc o posibila sarcina?

#1 2009-05-18 17:44:05

bluebird
Membru
Inregistrat: 2009-05-18

Risc o posibila sarcina?

Buna ziua.
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine, deoarece nu prea am experienta in ceea ce priveste anticonceptionalele.
Iau Novynette cam de jumatate de an, iar sambata am uitat sa-mi iau pilula. De obicei o luam in jur de ora 20. Am luat-o abia duminica la ora 16, dupa un act sexual neprotejat.
Trebuie sa-mi fac griji?
Va multumesc.

#2 2009-05-18 17:49:48

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Risc o posibila sarcina?

Nu cred ca sunt probleme, ar fi trebuit sa te protejezi 7 zile in plus.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#3 2009-05-18 22:08:58

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: Risc o posibila sarcina?

bluebird a scris:

Buna ziua.
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine, deoarece nu prea am experienta in ceea ce priveste anticonceptionalele.
Iau Novynette cam de jumatate de an, iar sambata am uitat sa-mi iau pilula. De obicei o luam in jur de ora 20. Am luat-o abia duminica la ora 16, dupa un act sexual neprotejat.
Trebuie sa-mi fac griji?
Va multumesc.

Eu cred ca un pic de problema este ca ai intarziat mai mult de 12 ore si ai avut contact neprotejat...Acum trebuie protectie suplimentara pana inghiti 7 pastile corect.

Iubesc si sunt iubita

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.