|
Nu esti logat.
Cum sa ma linistesc-3#39 2009-05-23 11:57:44
Re: cum sa ma linistescnus sper sa tzina pt k nus dak voi mai gasi pe cnv ca el:( Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #40 2009-05-23 14:05:03
Re: cum sa ma linistescde gasit gasesti sigur, oricat de greu chiar imposibil ar parea. Dar oricum solutii se gasesc chiar daca sunteti la distanta... Offline #41 2009-06-02 20:42:59
Re: cum sa ma linistescva mai stresez cu o intrebare.....deci eu stiu k am sindromul premenstrual.....ma dor sanii ingrozitor....de 8 zil sint k nu mai pot ....la inceput mai putzi dar de duminica eu nu ma pot atinge.....faza e ca nu ma dor sanii propriu-zis ma doare deasupra sanilor .....e normal sa an dureri asa de mari??deu nu e de la spm?? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #42 2009-06-02 23:50:35
Re: cum sa ma linistescD3videlia, e spm cel mai probabil. Incearca sa fii mai relaxata fiindca in stilul asta nu te vei bucura niciodata de viata sexuala. Te stresezi mult prea mult si inutil Offline #43 2009-06-03 13:02:48
Re: cum sa ma linistescpoi mie cam pe 30 trebuia sami vina si inca nu mia venit.....viatza sexuala nu am avut de 6 sapt:| Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline Publicitateloading...
#44 2009-06-03 13:34:30
Re: cum sa ma linistesceu zic sa nu te stresezi..stresul asta sa stii ca e un motiv serios pentru care nu iti vine.iei AC knd iti vine menstr?asa am citit mai sus parca Offline #45 2009-06-04 19:25:35
Re: cum sa ma linistesciar va innebunesc....deci am observat k iar incep sa am acea scurgere maronie ceea ce inseamna ca tre sa imi apara stopu....problema mea e alta.....tre sa incep sa iau antibebe si antibioticul din prima zi de menstra dar nus ce sa fac sa iau de azi sau de cand imi apare mai bine adik maine .....eu vreau sa iau pastilele la ora 22.....cum sa fac??si inca cv(si dak sar putea sa imi rasp doctoressa) e normala menstruatzia asta asa :2 zile maronie apoi 2 rosie apoi iar maronie inca vreo 2 zile??asa am avut luna trecuta si se pare ca si luna asta e la fel....eu luna asta am fo la ginecolog si mia sp k am anexita oare e de la asta??trebuie sa fac tratament cu antibiotic si flamexin...dak imi apare si la urmatoarea menstra schimbarea asta de culoare ce ma sfatuiesti sa fac??.... Ultima oara a fost editat de d3vildelia (2009-06-04 22:26:22) Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #46 2009-06-04 22:30:04
Re: cum sa ma linistescIncepe sa iei d la primele scurgeri menstruale. Si daca medicul ti-a spus ca e anexita, probabil ca asa este, tot el poate sa-ti spuna daca menstruatia e normala sau nu. Eu, personal cred ca nu e nicio problema. Offline #47 2009-06-08 16:18:32
Re: cum sa ma linistescSalut fetelor! Am si eu o nelamurire... Offline #48 2009-06-08 16:21:10
Re: cum sa ma linistesctrebuie sa iei corect 7 pastilute, deci 7 zile si pe urma daca continui sa le iei corect, esti tot timpul protejata "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #49 2009-06-08 16:25:18
Re: cum sa ma linistescsi postinorul nu influenteaza in vre-un fel efectul/intarzierea lor, nu? Offline #50 2009-06-08 16:29:15
Re: cum sa ma linistescnu...de la postinor s-ar putea sa ai dereglari, dar nu influenteaza cu nimic efectul contraceptiv "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #51 2009-06-08 16:31:57
Re: cum sa ma linistescms frumos Offline #52 2009-06-08 16:39:36
Re: cum sa ma linistesccu placere "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|