|
Nu esti logat.
Fetelor sunt va rog ajutati-ma#1 2009-05-18 19:16:41
fetelor sunt va rog ajutati-manu doresc nimanui sa treaca prin ceea ce trec eu.iau diane 35 de un an jum.eram la a 6 a pastiluta cand sa intamplat beleaua.am avut contact sexual luni pe la ora 12-13 iar pe la ora 17 am luat pastiluta de diane.problema este ca pe la ora 18 am avut un scaun foarte moale.medicul meu a zis sa stau linistita,ca exista 90% sanse sa nu raman ca nu eram in perioada fertila can d am facut-o si sa nu iau postinor ca e prea mult.ce credeti am de ce sa-mi fac griji?problema este ca diareea persista insa nu am mai facut si nu mai fac nimic pana nu imi trece.ce ziceti Offline #2 2009-05-18 19:22:24
Re: fetelor sunt va rog ajutati-madin cate stiu eu doar de la al 4-lea scaun moale trebuie sa-ti faci probleme.Nu e cazul tau,asa ca eu zic asa bea vreo 2 cesti de ceai de chimion si manaca putina branzica sa te adune putin la burta si stai flex ca nu e problema. Offline #3 2009-05-18 19:59:59
Re: fetelor sunt va rog ajutati-macand ai 4 sau peste 4 scaune moi atunci sa-ti faci griji... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #4 2009-05-20 01:33:13
Re: fetelor sunt va rog ajutati-maBuna fetele! Probabil ca sunt putin paranoica, dar totusi vreau sa va intreb, ca sa stau apoi linistita . Eu iau Yasmin, si in seara asta am luat luat ultima pastila din folie la 23, ca de obicei. Problema este la dupa o ora jumatate am avut un scaun moale. Stiu ca in timpul pauzei protectia este data de cele 21 de pastilute luate corect.. trebuie cumva sa folosesc protectie suplimentara in zilele de pauza sau sa incep urmatoarea folie mai devreme? Ultima oara a fost editat de p!nk_fly (2009-05-20 01:46:45) Offline #5 2009-05-20 09:05:52
Re: fetelor sunt va rog ajutati-maNu e nevoie de protectie suplimentara stai linistita. Efectul contraceptiv nu este afectat. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|