homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize

#1 2009-05-19 01:00:55

albastra
New member
Inregistrat: 2007-06-12

analize

Buna!
Va rog mult sa imi spuneti ce analize ar trebui sa fac pentru a fi linistita ca nu am (sau am) vre-o problema de ordin ginecologic. Sigur...nu ma refer la papanicolau si analiza de secretie obisnuita. Ma refer la analize ce o femeie ar trebui sa le faca o data pe an: pt HPV d exp. Nu stiu cum sa abordez aceasta pb in fata medicului ginecolog asa ca sper sa ma indrumati bine smile.
Inca ceva: daca momentan iau un tratament cu antibiotic pentru o infectie urinara usoara cu ciprofloxacina 500 mg /12 h dupa cat timp ar fi ok sa imi fac analiza de secretie astfel incat sa nu fie afectat rezultatul.

Multumesc! Astept....

#2 2009-05-19 16:49:02

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: analize

eu stiu ca doar pt control, examenul papanicolau e suficient. restul analizelor se impun daca pap-ul nu iese bun. de ce sa nu poti aborda pb cu medicul tau ginecolog? tocmai el e cel mai in masura sa te indrume. daca vrei sa faci testul hpv, spune-i. insa asta nu e un test pe care sa-l faci de rutina, anual.

#3 2009-05-19 16:54:52

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

albastra, la controlul de rutina faci analiza de secretie si papanicolau. doar daca acestea nu ies bine urmeaza alte investigatii.

#4 2009-05-19 21:39:13

albastra
New member
Inregistrat: 2007-06-12

am inteles...multumesc. Oricum aceste teste le fac de doua ori pe an... vroiam sa stiu pentru siguranta mea ce altceva as putea sa mai fac astfel incat sa fiu impacata...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.