|
Nu esti logat.
Daca iei AC si ciclu vine....sarcina?????#1 2009-05-19 13:17:02
daca iei AC si ciclu vine....sarcina?????daca iei AC si iti vine ciclu normal in pauza de 7 zile....mai poti depista sarcina?Nu stiu cum sa explic mai bine ceea ce vreau sa spun....iau AC de 2 ani,imi vine ciclu si daca ar fi sa raman insarcinata....0,001%se mai intampla chiar si cu AC....si in pauza de 7 zile...ciclu mai vine(ma gandesc ca e fortat sa vina de la ce contin AC)are o alta nuanta la culoare sau.....cum depistezi ca s-a intamplat sa ramai....dupa cateva luni cand nu mai vine?Si daca ramai si cu AC copilul poate fi bine?Daca aflu ca am ramas cu toate ca eu abiam am terminat folia de AC si mi-a mai venit sau nu ciclu....ca se zice ca trebuie sa faci pauza 6 luni dupa AC si apoi sa vrei sa ramai insarcinata....Test de sarcina se poate face si in perioada cand esti pe ciclu?Conteaza ca e ziua 2 sau ziua 5 de ciclu?....Multumesc....si daca a inteles cineva ce am vrut sa spun si are si un raspuns ....e binevenit. Ultima oara a fost editat de enna_ella (2009-05-19 13:36:58) Offline #2 2009-05-19 14:10:10
Re: daca iei AC si ciclu vine....sarcina?????daca ramai insarcinata in timpul administrarii de anticonceptionale, menstra nu mai vine in pauza de 7 zile, iar copilul nu este afectat (daca iei cateva pastilute in timp ce esti insarcinata...). Iubesc si sunt iubita Offline #3 2009-05-19 14:29:14
Re: daca iei AC si ciclu vine....sarcina?????multumesc.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|