homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fetelor, voi ati fost la un cabinet cosmetologik?

#1 2009-05-19 16:31:58

ella_20
New member
Inregistrat: 2009-02-14

Fetelor, voi ati fost la un cabinet cosmetologik?

M-am inscris pentru saptamana viitoare la un cabinet cosmetologic pentru extractia comedoanelor si tratamentul acneei.. A mai fost cineva, are efect? ca eu pina acum foloseam doar produse cosmetice si medicametoase pt acnee, dar doamna cosmetolog mi-a zis ca deja sunt porii prea astupati ca sa mai funtioneze ceva..  Daca ati trecut prin asta, postati pareri.. thanks!

O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. smile

#2 2009-05-19 16:35:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Fetelor, voi ati fost la un cabinet cosmetologik?

Am fost, dar pentru un tratament cosmetic obisnuit, nu am acnee...
A durat o ora si jumatate, timp in care m-a demachiat, am stat la baie de aburi, apoi mi-a scos punctele negre si mi-a aplicat mai multe masti si creme exfoliante si hidratante
M-a cam durut scosul punctelor negre si am ramas cu ceva semne pentru cateva zile, asa ca nu stiu daca voi mai merge curand

#3 2009-05-19 17:10:20

ella_20
New member

de asta ma tem si yo.. ca si-asa am niste cicatrici, nu as vrea sa mai ramana semne..

O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. smile

#4 2009-05-19 17:11:46

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mi-au trecut in cateva zile semnele, mai nasol e ca ai toata fata rosie si ar trebui sa faci cumva sa nu mergi prin praf prea mult cat esti cu porii deschisi

#5 2009-05-19 22:06:50

steffy0102
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-05-07

eu am fost de foarte multe ori si chiar daca dupa ce ieseam de acolo aveam fata rosie si umflata, si 2-3 zile aveam semne, pe urma aveam o fata de bebelus:X si tinand cont de faptu ca aveam multe puncte negre in perioada aia. incearca sa te duci vineri seama si incearca a nu iesi din casa in weekend(stiu ca poate parea greu, dar se merita), pt ca trebuie sa incerci sa nu iti dai nimic pe fata cateva zile, gen fond de ten, pt ca o sa'ti incarce fata, ea fiind foarte sensibila dupa tratament  si o sa fie cam degeaba tratamentu. chiar te sfatuiesc sa te duci pt ca face fff bine si daca dispui de banii suficienti, ai putea sa te duci la 3 sapt(in primele 3-4 luni), pt ca o sa vezi o imbunatatire extraordinara. si mai poti sa folosesti Zynerit. cel putin pt mine, este solutia care chiar are efecte, tinand cont ca de la 10 ani am fost plina de cosuri, iar acum la 19 ani, dupa ce mi-am dat cu Zynrit zilnic, timp de 4 luni, pot spune ca am un ten superb:X

"Oamenii ne dau uneori vise dar viata le spulbera."
H.P.Bengescu

Publicitate

loading...

#6 2009-05-19 22:14:04

skumpi
Vizitator

ai grija la cine mergi....var`mea s`a dus saptamana trecuta la o tipa si i`a facut rana pe fata neutral asa ceva n`am mai vazut...in prima instanta am crezut ca si`a pus ceva pe pete insa era rana... si i`a zis k a avut porii astupati si a fost f greu sa scoata... aoleo ca ii dadeam in cap sa`mi fi facut mie asa fata... asa ca ai grija la ce cosmeticiana mergi si ce iti face cu fata

#7 2009-05-19 22:22:09

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

pai comedoanele si cosurile nu se scot toate de la prima sedinta , se cot putin cate putin prin mai multe sedinte ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#8 2009-05-19 23:43:23

ella_20
New member

valy_creata2000 a scris:

pai comedoanele si cosurile nu se scot toate de la prima sedinta , se cot putin cate putin prin mai multe sedinte ...

Da, stiu.. asa mi-a zis si cosmeticiana.. ca este ceva de lucru la mine.. de aia si nu m-am dus atata timp, pentru ca asteptam sa-mi recomande cineva una buna.. De fapt, nush, pare de treaba asta, dat fiind ca este in varsta, nu-i o pustoaica din astea care fac niste cursuri si apoi se angajeaza..  Sper sa fie ok, sunt gata sa stau si in casa cateva zile numai sa ma scape de ele..

Skumpi, de asta mi-e cam frica si mie,sa nu am rani dup aia, dat fiind faptul ca am si eu ceva din astea adinci, sub piele..  pt ca nu-s yo kiar asa strasnika, ma dau cu fond de ten in fiecare zi si toti cred ca am tenul foarte frumos, dar cand ma demakiez, nu ma mai plac delookkkk.. si vine vara, vreau sa renunt odata la pudra, blush & Co.. sa mai respire pielea..

#9 2009-05-19 23:54:58

skumpi
Vizitator

mai si eu am fost mai demult...si mi s`au vazut asa pete rosii cateva zile dar pana la rana e drum lung...nush ce i`a facut la asta da a nenorocit`o pt cateva saptamani... numa genunchii mei mai aratau asa cand eram mica si ma loveam si eram toata julita...
eu am ramas marcata...si chiar vroiam acuma sa merg si eu k am ceva pct negre si nah e bine sa mai mergi din cand in cand la o curatare dar acuma parca mi`e frica lol

#10 2009-05-20 10:39:03

ella_20
New member

ok.. thanks! totusi o sa merg.. smile)

#11 2009-05-20 13:51:36

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

si eu am fost de cateva ori si tenul meu arata mult mai bine dupa ce dispareau urmele, dar nu este ceva de durata. daca nu mergi constant, punctele reapar si, in cazul meu, s-au inmultit si au aparut si in zone in care nu aveam inainte

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.