|
Nu esti logat.
Poate cineva sa imi dea un sfat?#1 2009-05-19 23:37:13
poate cineva sa imi dea un sfat?Am si eu o problema cu niste anticonceptionale,din luna octombrie anul trecut am inceput sa iau anticonceptionale Karissa recomandate de un medic ginecolog,primele 3 luni de zile nu am prezentat nici un efect advers,insa in luna a 4 a de administrare(ianuarie)mi a venit ciclul cu o saptamana inainte,nu am apucat sa termin blisterul,insa nu le-am intrerupt,am continuat sa le iau pana le am terminat.in luna februarie mi-a venit bine,in martie s-a repetat povestea,iar mi a venit cu o saptamana inainte,am continuat sa le administrez pana am terminat folia.in aprilie mi a venit corect iar acum in luna mai iar mi a venit cu 9 zile inainte sa termin folia.tin sa prezizez ca le am luat la aceeasi ora nu am intarziat cu nici o pastila,mai vreau sa va spun ca in lunile in care mi a venit inainte de termen m a tinut foarte mult de la 10 la 12 zile.de simtit ma simt foarte bine cu ele,insa ma ingrijoreaza faptul ca o luna imi vine bine si alta imi vine neregulat.la medic imi este greu sa ajung pentru ca nu stau in romania.iar aici nu stiu bine limba ca sa pot sa ii explic medicului problema...este posibil abia in august sa pot sa ajung in tara.....as dorii un sfat...sau sa le schimb ca poata sa imi trimita cineva din tara altele... Offline #2 2009-05-20 00:08:48
Re: poate cineva sa imi dea un sfat?ce sa fie..ce sa fie? Offline #3 2009-05-20 00:22:08
Re: poate cineva sa imi dea un sfat?cu cateva luni inainte facusem niste analize la sange si mi a iesit o anemie usoara,perioada de spotting am suportat-o foarte bine nu am avut reactii in primele 3 luni...fumatoare nu sunt,si am o viata normala,mananc si ma odihnesc suficient....si nici sa nu renunt la ele nu as vrea ca nu vreau bebelusi iar prezervativele nu le pot suporta...ma irit de la ele.... Offline #4 2009-05-20 08:54:49
Re: poate cineva sa imi dea un sfat?SIngura varianta plauzibila in cazul tau pare a fi schimbarea anticonceptionalelor. Se pare ca nu sunt cele potrivite pentru tine. Insa, fara sfatul unui medic nu te sfatuiesc sa faci schimbarea. Ori mergi la medic acolo, ori astepti pana ajungi in tara. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|