|
Nu esti logat.
Ce sa fac?#1 2009-05-20 17:44:07
ce sa fac?Fetele am fost la ginecolog si mi-a recomandat sa iau triregol....mie mi-e foarte frica sa le incep eu mereu am fost f sensibila si nu stiu de ce dar sunt sigura ca nu o sa-mi fie bine de la ele si am mai citit si multe lucruri rele despre triregol si mai si fumez dar cand o sa incep ac o sa incerc sa las tigarile de tot eu oricum fumez putin (am 20 de ani )...si inca ceva...eu stiu ca trebuie sa-ti faci niste analize inainte de a lua ac ginecologul nu m-a pus sa fac mi-a vazut doar analiza la sange si la secretie ...mai trebuie si alte analize?? Eu vreau sa le iau doar cateva luni ptr un chist...ce ma sfatuiti sa fac sa le iau sau nu ? Multumesc "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #2 2009-05-20 17:51:35
Re: ce sa fac?Diana888 daca medicul ti le-a prescris, ia-le. Offline #3 2009-05-20 18:03:11
Re: ce sa fac?Incredere nu prea am in el , e a-l treilea la care merg in 3 luni...o sa incep sa le iau...daca nu o sa ma simt bine le intrerup...mi-a mai zis cineva ca s-ar putea sa am ameteli in primele zile si sa nu le intrerup ca e normal..tu ce zici daca nu o sa fiu in apele mele sa le intrerup sau e normal sa nu ma simt prea bine...Multumesc mult "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #4 2009-05-20 18:07:08
Re: ce sa fac?se poate sa ai unele reactii adverse, sa citesti prospectul sa vezi exact care sunt acestea. daca sunt suportabile nu le intrerupe. Offline #5 2009-05-20 18:08:03
Re: ce sa fac?Am inteles...multumesc mult d tot "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|