|
Nu esti logat.
Urgent#1 2009-05-21 18:12:42
urgentsalut.....fetelor ma simt foarte rau am palpitatii si nu stiu de la ce nici s ma aplec nu pot...ca imi sta inima in gat....nu stiu de la ce o fi...si ma gandesc la anticonceptionalele care le-am inceput acuma..chloe..poate nu-mi priesc..momentan nu sunt in tara cam intr-o saptamana ajung la medicul meu si de aia poate...veti vreo idee o fi vreo reactie...habar n-am..multumesc frumos Offline #2 2009-05-25 11:01:33
Re: urgent
hai sa nu dam vina din prima pe pastile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-05-26 20:16:38
Re: urgentam incetat sa mai iau anticonceptionale pe 11 aprilie, pe 14 mi-a venit menstra, insa de atunci nu mi-a mai venit. nu am mai avut nici un contact sexual. la medic inca nu am ajuns. mentionez ca luam anticonceptionale de 1 an jumatate, la recomandarea medicului de la planning si n-am avut nicio problema de la ele. ar trebui sa-mi fac griji? Ultima oara a fost editat de marissa (2009-05-26 20:17:24) I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #4 2009-05-26 20:38:24
Re: urgentmarissa, e normal sa intarzie dupa ce intrerupi anticonceptionalele pt ca ovarele incep sa lucreze. in plus, daca inainte sa iei anticonceptionale menstruatia ta nu era regulata nici acum nu va fi. Offline #5 2009-05-26 20:40:11
Re: urgentnu era regulata, dar nici chiar asa de neregulata nu era .. oare cand sa incep sa ma ingrijorez si sa merg la medic? I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-26 20:45:38
Re: urgentdaca stii ca nu ai avut contacte cu risc nu ai de ce sa-ti faci griji...daca vrei un bebe nici atat nu ai de ce te ingrijora. sa ai grija ca dupa intreruperea ac, treaba cu perioada fertila nu prea se aplica , cateva luni. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #7 2009-05-26 20:48:20
Re: urgentnu am avut contact deloc si nici n-o sa mai am prea curand.. mi-era doar frica sa nu fie ceva anormal ca nu-mi vine atata timp. dar am sa mai astept. multumesc Ultima oara a fost editat de marissa (2009-05-26 20:49:14) I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #8 2009-05-31 12:08:47
Re: urgentyey.. mi-a venit .. cu o intarziere de vreo 3 saptamani.. I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #9 2009-05-31 13:37:15
Re: urgentyuhuuu "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|