homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

A avut careva sutien cu cupe de silicon?

#1 2009-05-21 21:53:26

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

a avut careva sutien cu cupe de silicon?

a avut careva sutien ca in nreclamna cu cupe de silicon care se lipesc pe san? cat de bune sunt? am o rochita cu spatele gol si ma gandeam la astfel de sutien:D , off topic, am o rochita care se electrizeaza de numa ce ar trebui sa i fac? e din materila ca matasea

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#2 2009-05-21 22:03:49

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: a avut careva sutien cu cupe de silicon?

eu zik k depinde si cat de dotata esti...daca ai sani mari si au nevoie de sustinere nu sunt indicate ...in rest eu am auzit k sunt bunicele

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#3 2009-05-22 01:19:42

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

pai da sunt de alea care se lipesc asa ca un sutien adica fara bretele fara nimic...si peste pui sutienul...are sefa mea big_smilebig_smile:super....cat despre rochita cred ca ar fii bine sal speli asa fara sai pui balsam...si dupa incerci cu balsam sa vezi ce se intampla...alta modalitate nu stiu:-?

#4 2009-05-22 10:38:00

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

eu am avut... daca tre sa mergi la bal/nunta sau petreceri si sa dansezi si sa transpiri afla ca ti se vor dezlipi cu succes.. eu am luat cele mai bune, de la o marca ff buna de aici si s-au dezlipit. si nu sunt singura, dupa nici 2 sapt o prietena a patit la fel cu o alta marca...

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#5 2009-05-22 13:50:15

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

cred ca s-a mai vorbit candva pe aici despre ele,si tot asa ziceau fetele,ca daca transpiri cad

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Publicitate

loading...

#6 2009-05-22 14:48:44

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

aha deci fara succes, api si eu ma gandeam cum imi sustin sanii ca am sanii destul de mari si nu vreau sa am o surpriza lol

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.