|
Nu esti logat.
YazBuna#1 2009-05-22 09:19:52
yazBunaBuna ziua! Offline #2 2009-05-22 09:38:22
Re: yazBunapai tu ai gresit, fara suparare! anticonceptionalele se recomanda de medicul de la planning, acela va sta de vorba cu tine, te va intreba despre istoricul bolilor din familia ta, inclusiv despre tine, va lua in calcul ce probleme ai, normal iti va da sa faci cateva analize la sange, cu el vei discuta ce alte medicamente iei si care este posibila interactiune dintre ele si in functie de asta iti va recomanda ce anume sa iei. asa ca du-te la un cabinet de planning, este cel mai bine! noi nu iti putem spune ce sa iei si ce ti-ar merge tie. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-05-23 08:41:26
Re: yazBunaAm uitat sa spun ca acel medic ginecolog era si de planing familial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si acum cativa ani ,cred ca 5 ani ,am fost la un medic de planing familial unde a descoperit niste noduli, rezultatul examinarii ei fibroza microchistica. In primul rand nu a intrebat absolut nimic de abrorele familiei si nici de analize la sange nu am facut.Am inghitit o groza de chestii inutile. Sa nu zic ca si sperietura care am tras-o.Pana la urma am ajus la Clinica de Oncologie din Cluj .Surpiza am niste noduli care dupa o sarcina pot disparea. Nici urma de fibrom care duce la cancer . Asa te rog nu mai mentiona de medici de planing sau ginecologi ca sunt niste inconpetenti . Persoanele de fata se exclud. Nu vreaus a fiu rea dar in orasul unde locuiesc asa se procedeaza . Offline #4 2009-05-23 09:26:36
Re: yazBunanoi nu putem sa-ti recomandam nimic jena. daca nu ai incredere in medici noi nu te putem ajuta cu nimic...pe forum nu se prescriu medicamente. Offline #5 2009-05-25 16:46:03
Re: yazBunaAs vrea doar raspuns la intrebarea daca pot lua Yaz cu Lepicol? Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-25 16:52:49
Re: yazBunasa inteleg ca dupa Lepicol mergi mai mult/des la baie? daca da, daca nu ai mai mult de 4 scaune moi pe zi e ok... Offline #7 2009-05-26 09:55:12
Re: yazBuna
da, se poate lua... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2009-05-28 14:09:17
Re: yazBunabuna. Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #9 2009-05-28 14:11:14
Re: yazBunadar am senzatia ca de la planning le-ai putea lua gratuit fiind eleva....sau mai ieftin oricum I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #10 2009-05-28 14:23:37
Re: yazBunamersi mult:) Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #11 2009-05-28 17:09:00
Re: yazBunade ex...la noi in cluj la planning...nu ofera anticonceptionale gratuite...decat LO FEMENAL(insa n-au nici un prospect nimik...iar mie fff rau mi-a fost de la ele)...iar restul le poti cumpara cu o anumita reducere... asa ca nu merita sa le iei din farmacii dak esti studenta. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #12 2009-05-28 19:50:01
eu zic sa mergi la un medic de planning si sa vorbesti cu medicul de acolo...sunt si alte variante de contraceptive Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2009-06-01 22:38:27
Re: yazBunasi mie mi-a recomandat doctora mea,dupa un set de analize,anticonceptionale yaz...la noi au aparut de putin timp si cred ca d`aia sunt asa scumpe. Offline #14 2009-06-01 23:07:23
cum am spus si dincolo, nu e de la fumat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2009-06-02 17:47:04
Re: yazBunaE mai misto la planning decat la ginecolog, pt ca nu te mai suie si pe calul balan sa-ti ia 50 lei pt un consult gineco (care nu este necesar pt prescrierea de contraceptive). Eu am fost azi, am vorbit o ora cu doamna de la planificare familiala si nici nu mi-a cerut bani pe consultatie. Bine, era la policlinica si eu sunt studenta. Dar mi-a fost de mare folos folos si nici nu m-a costat nimic. data viitoare o sa-i duc o cutie de bomboane Offline #16 2009-06-05 16:28:23
Re: yazBunastii cumva in cta daca este planning familial? Offline #17 2009-06-05 16:43:29
Re: yazBunahttp://www.dragostefaragriji.ro/Cabinet … =constanta Fericita mamica de Aida Maria! Offline #19 2009-06-12 19:24:53
Re: yazBunaBuna! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|