|
Nu esti logat.
Sper sa ma lamuresc#1 2009-05-22 14:56:02
sper sa ma lamurescAm mai trimis un mesaj, insa fiind noua, descopar unele lucruri mai greu Offline #2 2009-05-22 15:00:35
Re: sper sa ma lamurescSa faci un test de sarcina ar fi cel mai indicat. Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-05-22 15:00:56) Offline #3 2009-05-22 15:00:58
Re: sper sa ma lamurescmirelasm ti-am raspuns si dincolo nu posta in mai multe locuri ca iei warn Offline #4 2009-05-22 15:08:18
Re: sper sa ma lamurescScuze! Offline #5 2009-05-22 15:12:38
Re: sper sa ma lamurescSimteam dureri, dar nu foarte mari, in burta, in special cand ma enervam. Si cand mi s-a facut rau la servici aveam acele dureri, apoi dintr-o data am simtit ca mi se face rau. Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-22 18:20:58
Re: sper sa ma lamuresceu zic sa te linistesti, din moment ce zici ca menstra ti-a venit nu prea cred sa fie bb Offline #7 2009-05-22 23:09:58
Re: sper sa ma lamurescbuna!sunt noua pe acest forum am 30 de ani si ma bucur tare mult sa va cunosc!..am si eu o nelamurire..luna aceasta trebuia savina CM pe 15 mai,dar a venit pe 19 mai,numai ca a fost cam neobisnuit fata de alte dati,adica de pe 18 seara pana pe 19 pe la 15:30 a fost ceva maroniu,rozaliu cu ceva ca niste cojite sau nu stiu daca ma pot exprima mai bine ca o membrana,dupa care picaturi de sange ,s-au oprit iar dupa o ora ,doua cand m-am dus la baie iar am avut ,pe 20 de cate ori ma duce-am la baie curgea picaturi tot cu cojite,eu am crezut ca este CM doar ca a fost mai putin fara chegulete dar parca mai mult decat ar fi la o nidatie din cate stiu ca ar trebui sa fie,am avut si anumite simptome care m au dus cu gandul la bebe,acum parca numai sunt atat de intense simpomele dar sanii au ramas cam tensionati si parca uneori am ca niste dureri sau intepaturi ,ma simt si putin balonata fara motiv zic eu ,pentru ca nu prea mai pot sa mananc desi imi e foame tot timpul,cateodata am o usoara greata si ma doare capul ,am uitat sa spun ca acea sangerare ma tinut doar 1 zi si jumatate a treia a fost ceva maroniu mai inchis iar de aseara nu mai am absolut nimic ,nu mi s-a mai intamplat niciodata asa,ne dorim enorm de mult un bebe,poate doar am eu impresia ca ar putea fi ceva sau ppoate ca e doar o dereglare ,am plans foarte mult cand am vazut acea sangerare pe 19,de 4 ani incercam, am fost si la medic acum 3 ani,sotul meu ii are cam putini si lenesi ,am facut tratamente cu tribullus,branca ursului,am tot sperat,speram si acum sa fie bebe,credeti ca e cazul sa-mi fac un test de sarcina?cand ar trebui sa-l fac ultima menstruatie a fost pe 18 aprilie(a fost un ciclu de 30 de zile),va rog mult daca ma poate lamuri cineva.. ..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu... fac parte din alianta " Pri My Sm TtAmAlPrinNe ZaRaSa MoGeMiMad "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar va veni anul acesta si la noi Offline #8 2009-05-22 23:19:19
Re: sper sa ma lamurescPoti face un test la o saptamana de la intarzierea menstrei sau la 3 saptamani de la contact. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #9 2009-05-22 23:48:56
Re: sper sa ma lamurescmultumesc pentru raspuns cred ca o sa fac luni dimineata testul ,daca iese negativ miercuri ne ducem sa facem o serie de analize cu care vom merge la medic ,daca e cazul vom face inseminare ,nu mai vreau sa asteptam suntem disperati ,stim ca si stresul e o cauza,o sa va anunt ce vesti voi avea.. Ultima oara a fost editat de ana-maria a. (2009-05-25 00:49:42) ..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu... fac parte din alianta " Pri My Sm TtAmAlPrinNe ZaRaSa MoGeMiMad "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar va veni anul acesta si la noi Offline #10 2009-05-23 10:36:53
Re: sper sa ma lamurescDoamne ajuta ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #11 2009-05-23 18:16:15
Re: sper sa ma lamurescmirelasm ai warn pt postare multipla si mesaje consecutive. citeste te rog regulamentul si respecta-l. Offline #12 2009-05-24 00:13:51
Re: sper sa ma lamurescmultumesc camysh ! sa de a dumnezeu sa fie bebe,abia asteptam acel moment minunat ,cred nici nu vom sti cum sa reactionam.. ..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu... fac parte din alianta " Pri My Sm TtAmAlPrinNe ZaRaSa MoGeMiMad "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar va veni anul acesta si la noi Offline #13 2009-05-24 15:45:17
Re: sper sa ma lamurescVa multumesc celor care mi-ati raspuns! Iertare pentru postare multipla, de acum o sa respect cu strictete regulamentul! impreuna cu voi am inceput sa cunosc mult mai multe lacruri. Multumesc! Offline #14 2009-05-25 11:46:49
Re: sper sa ma lamurescsunt ffoarte trista ,am facut testul de sarcina si este negativ,atunci nu inteleg ce se intampla cu mine ,oricum ,miercuri mai fac un test si daca este tot negativ,dupa ce il fac ne ducem la medsana sa facem cateva analize si ma programez pt saptamana viitoare la medic ..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu... fac parte din alianta " Pri My Sm TtAmAlPrinNe ZaRaSa MoGeMiMad "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar va veni anul acesta si la noi Offline #15 2009-05-25 12:20:21
Re: sper sa ma lamurescofff, ana-maria a imi pare rau de test 9 ani de copilarie .... Offline #16 2009-05-25 14:15:58
Re: sper sa ma lamurescDe la varsta sigur nu e. Offline #17 2009-05-25 14:43:06
Re: sper sa ma lamurescnu fumeaza love_t , acum nici nu mai bea absolut deloc, nici inainte nu se omora...doar bere fara tarii.... 9 ani de copilarie .... Offline #18 2009-05-25 16:12:16
Re: sper sa ma lamuresc
omg... nu isi arata DELOC varsta... eu i-as fi dat maaxim 35... da' nici atat Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #19 2009-05-27 00:17:20
Re: sper sa ma lamuresc
-oligoastenoteratozoospermie severa+menospermie,nu sunt sigura daca acest cuvant menospermie ,l-am inteles bine,acum 3 ani cand a facut cele 2 spermograme asta a fost diagnosticul, pe atunci fuma foarte mult ,s-a lasat de fumat chir in ziua cand a aflat acest rezultat, ..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu... fac parte din alianta " Pri My Sm TtAmAlPrinNe ZaRaSa MoGeMiMad "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar va veni anul acesta si la noi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|