|
Nu esti logat.
Un mic ajutor :D#1 2009-05-22 15:25:04
un mic ajutor :DAm 16 ani si vreau sa ma vopsesc .. vreau sa ma fac blonda ( asta e visul meu ) dar mama nu e de acord .. nu pot sa o conving in niciun fel .. in fine, a fost de acord sa ma vopsesc saten deschis cu reflexe gri sa zic asa .. acum, ea nu e de acord cu decolorarea parului . Eu am parul saten nu f inchis si natural, nu a fost vopsit niciodata . As vrea sa stiu ce culoare sa-mi pun in cap ca sa-mi iasa satenul cu reflexe gri pe care il vreau .. si ce vopsea imi recomandati Fete cuminti - asta vor baietii rai, CLAR ! Baieti rai - asta vor fetele in general \/ Offline #2 2009-05-22 15:28:22
Re: un mic ajutor :Dtrebuie sa mergi la un salon..o sa primesti cele mai bune recomandari acolo.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2009-05-22 15:36:44
Re: un mic ajutor :DAm citit tot pe site ca blondul pe parul saten natural face cu 2-3 nuante mai deschis .. asa e ? Fete cuminti - asta vor baietii rai, CLAR ! Baieti rai - asta vor fetele in general \/ Offline #4 2009-05-22 19:56:29
Re: un mic ajutor :Dniciodata nu iti va iesi acasa parul blond peste o nuanta de saten.oricat de deschisa ai lua tu vopseaua. trebuie sa te duci la un salon ca sa te decoloreze si abia apoi sa te faci cum vrei. "Oamenii ne dau uneori vise dar viata le spulbera." H.P.Bengescu Offline #5 2009-05-22 20:04:21
Re: un mic ajutor :Dfata mea... ai doar 16 ani... nu cred ca esti mica dar cred ca esti necoapta... Publicitateloading...
#6 2009-05-22 20:12:38
Re: un mic ajutor :D
si eu tot saten am parut ( culoarea naturala ) si m-am vopsit blond-cenusiu deschis... Iubesc si sunt iubita Offline #7 2009-05-22 20:14:22
Re: un mic ajutor :Dplus ca necesita bani sa tot intretii blondul,pe langa bataie de cap! Offline #8 2009-05-22 20:22:42
corect in legatura cu baietii .. iubitul meu ar face orice sa nu ma vopsesc si nu mam vopsit niciiodata la cei 21 de ani ai mei (eu am parul saten inchis ) A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #9 2009-05-23 01:38:08
Re: un mic ajutor :Dsi eu am facut prostia pe la 18 ani sa ma vopsesc.. am vrut sa ma fac un satem mai inchis decat il avea.. dar s-a nimerit a fi brunet cu reflexe de violet ) acum rad dar atunci am plans.. 2 ani mi-au trebuit sa imi readuc parul la culoarea naturala .. nu m-am mai vopsit..l-am lasat sa creasca si m-am tot tuns.. acum s-a mai inchis el sg la culoare (ca la tata..cand era mic era blond si acum e brunet) . acum asa natural e THE BEST!! Offline #10 2009-05-23 08:37:54
Re: un mic ajutor :Dfetelor, baby.andreea nu v-a intrebat daca sa se vopseasca sau nu, ci cum sa faca... Offline #11 2009-05-23 09:52:08
asta depinde foarte mult de firul de par,iar nuanta poate sa ti'o aleaga un stilist dupa ce ii spui ce nuanta ai vrea.sper sa nu te joci acasa de'a vopsitu'parului Offline #12 2009-05-29 00:22:07
Re: un mic ajutor :Dpeste o saptamana am banchetul de final de clasa a 12-a. Toata treaba a costat 2 mil...nu vin toti din clasa mea, ci doar vreo 15...ar fi ok sa il iau si pe prietenul meu cu mine din moment ce el e la alt liceu? Carpe Diem! Offline #13 2009-05-29 00:25:36
Re: un mic ajutor :Deu stiu k dak mai duci pe cineva trb sa platesti meniu si pt respectivu...nu cred ca merge mancam doi pe un meniu sau mananca el mancarea mea.... asa puteati sa mergeti 2 fete pe teoria asta #14 2009-05-29 00:35:12
Re: un mic ajutor :Dskumpi, eu ma gandeam ca oricum mancarea nu conteaza atat de mult...si oricum, sunt convinsa ca multi o sa isi mai cheme prietena/prietenul pana in final...adica nu stiu, nu am mai fost la niciun banchet de a 12-a...dar asa cred ca o sa fie. Si cum se intra? adica...cum demonstrez ca is de acolo de la liceu? o sa fie...portar? si daca vin cu el...nu ma va lasa sa intru? Carpe Diem! Offline #15 2009-05-29 21:11:34
Re: un mic ajutor :Ddepinde unde il faceti... avand in vedere ca ati dat 2 milioane trebuie sa fie ceva organizat Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #16 2010-07-21 18:35:50
Re: un mic ajutor :Dnu mai deschid alt topic pt ca tot despre par o sa vorbesc V., soarele si luna Offline #17 2010-07-21 18:45:12
Re: un mic ajutor :Dnu ar fi mai usor cu epilatul la salon? •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #18 2010-07-21 18:56:45
Re: un mic ajutor :Do fi, dar ce ma fac cu bubitele care apar dupa? pe burta una n-am vazut, dar pe spate m-am umplut si nici nu s-au grabit sa treaca V., soarele si luna Offline #19 2010-07-21 22:36:17
Re: un mic ajutor :Dapril sunset daca ai mai multi bani ai putea sa te duci la un salon ca sa faci tratament pt epilare permanenta si asa scapi definitiv si de bubite si de par,daca nu ai asa multi banuti incearca cu creme depilatoare au benzi cu ceara,iar pt bubite date cu pudra de talc pt copii este f buna eu asa fac dupa ce ma epilez si nu am mai facut bubite Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|