homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un mic ajutor :D

#1 2009-05-22 15:25:04

baby.andreea
Membru
Inregistrat: 2009-05-22

un mic ajutor :D

Am 16 ani si vreau sa ma vopsesc big_smile .. vreau sa ma fac blonda ( asta e visul meu lol ) dar mama nu e de acord .. nu pot sa o conving in niciun fel .. in fine, a fost de acord sa ma vopsesc saten deschis cu reflexe gri sa zic asa .. acum, ea nu e de acord cu decolorarea parului . Eu am parul saten nu f inchis si natural, nu a fost vopsit niciodata . As vrea sa stiu ce culoare sa-mi pun in cap ca sa-mi iasa satenul cu reflexe gri pe care il vreau .. si ce vopsea imi recomandati big_smile

Fete cuminti - asta vor baietii rai, CLAR !
Baieti rai - asta vor fetele in general \big_smile/

#2 2009-05-22 15:28:22

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: un mic ajutor :D

trebuie sa mergi la un salon..o sa primesti cele mai bune recomandari acolo..tongue

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#3 2009-05-22 15:36:44

baby.andreea
Membru
Inregistrat: 2009-05-22

Am citit tot pe site ca blondul pe parul saten natural face cu 2-3 nuante mai deschis .. asa e ?

Fete cuminti - asta vor baietii rai, CLAR !
Baieti rai - asta vor fetele in general \big_smile/

#4 2009-05-22 19:56:29

steffy0102
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-05-07

niciodata nu iti va iesi acasa parul blond peste o nuanta de saten.oricat de deschisa ai lua tu vopseaua. trebuie sa te duci la un salon ca sa te decoloreze si abia apoi sa te faci cum vrei.
si crezi ca merita sa iti distrugi parul decolorandu'l lunar? gandeste'te mai bine la o alta nuanta, sau mai stai putin, sa mai cresti, ca si eu la 16 ani voiam parul blond-blond:))) si pt ce? cand eu oricum il aveam blond, doar k era nisipiu, si nu alb..nu am reusit decat sa mi'l ard si sa mi se rareasca:(
mai gandeste'te, k ai timp suficient sa te faci blonda:P

"Oamenii ne dau uneori vise dar viata le spulbera."
H.P.Bengescu

#5 2009-05-22 20:04:21

skumpi
Vizitator

fata mea... ai doar 16 ani... nu cred ca esti mica dar cred ca esti necoapta...
tu stii ce inseamna sa`ti vopsesti paru ? sa bagi in el produse de ingrijire pt ca desi sa zicem k ti`l faci la salon paru ala tot primeste un tratament dur.. apoi trb sa mergi periodic la salon...si sa continuui cu vopsitu o data la 2-3 luni... chiar crezi k merita sa`ti supui paru de pe acum la asa ceva ?
eu m`am vopsit la 19 ani si regret si in ziua de azi...mi`a trebuit mie vopsea sa fiu in rand cu restu neutral
fete cu par natural vor fi din ce in ce mai putine... poate prietenele tale o sa te invidieze pt o posibila culoare dart un baiat MEREU va prefera o tipa cat mai natural si nu artificiala....
si nu`ti garanteaza nimeni ca aceea culoare o sa te avantajeze...culoarea noastra naturala ni se potriveste cel mai bine...faci cum vrei...e alegerea ta dar eu zic sa te mai gandesti pt ca saloanele nu pleaca nicaieri... o sa poti merge oricand...insa paru tau natural nu o sa`l mai poti aduce `napoi !!!

Publicitate

loading...

#6 2009-05-22 20:12:38

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

baby.andreea a scris:

Am citit tot pe site ca blondul pe parul saten natural face cu 2-3 nuante mai deschis .. asa e ?

si eu tot saten am parut ( culoarea naturala ) si m-am vopsit blond-cenusiu deschis...
dar asta dupa ce mi-am facut vreo 2 ani la rand suvite, din ce in ce mai dese k sa iasa culoarea pe car o doream fara decolorare.
dar iti spun sincer k imi pare rau k m-am vopsit blonda pt k imi creste fff repede parul si trebuie sa ma vopsesc in fiecare luna sad .
Sfatul meu e sa mai astepti...

Iubesc si sunt iubita

#7 2009-05-22 20:14:22

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

plus ca necesita bani sa tot intretii blondul,pe langa bataie de cap!

#8 2009-05-22 20:22:42

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

skumpi a scris:

fata mea... ai doar 16 ani... nu cred ca esti mica dar cred ca esti necoapta...
tu stii ce inseamna sa`ti vopsesti paru ? sa bagi in el produse de ingrijire pt ca desi sa zicem k ti`l faci la salon paru ala tot primeste un tratament dur.. apoi trb sa mergi periodic la salon...si sa continuui cu vopsitu o data la 2-3 luni... chiar crezi k merita sa`ti supui paru de pe acum la asa ceva ?
eu m`am vopsit la 19 ani si regret si in ziua de azi...mi`a trebuit mie vopsea sa fiu in rand cu restu neutral
fete cu par natural vor fi din ce in ce mai putine... poate prietenele tale o sa te invidieze pt o posibila culoare dart un baiat MEREU va prefera o tipa cat mai natural si nu artificiala....
si nu`ti garanteaza nimeni ca aceea culoare o sa te avantajeze...culoarea noastra naturala ni se potriveste cel mai bine...faci cum vrei...e alegerea ta dar eu zic sa te mai gandesti pt ca saloanele nu pleaca nicaieri... o sa poti merge oricand...insa paru tau natural nu o sa`l mai poti aduce `napoi !!!

corect in legatura cu baietii .. iubitul meu ar face orice sa nu ma vopsesc lol si nu mam vopsit niciiodata la cei 21 de ani ai mei big_smile (eu am parul saten inchis cesafac)

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#9 2009-05-23 01:38:08

Elie
Full member
Inregistrat: 2009-03-07

si eu am facut prostia pe la 18 ani sa ma vopsesc.. am vrut sa ma fac un satem mai inchis decat il avea.. dar s-a nimerit a fi brunet cu reflexe de violet smile) acum rad dar atunci am plans.. 2 ani mi-au trebuit sa imi readuc parul la culoarea naturala .. nu m-am mai vopsit..l-am lasat sa creasca si m-am tot tuns.. acum s-a mai inchis el sg la culoare (ca la tata..cand era mic era blond si acum e brunet) . acum asa natural e THE BEST!!

#10 2009-05-23 08:37:54

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

fetelor, baby.andreea nu v-a intrebat daca sa se vopseasca sau nu, ci cum sa faca...

#11 2009-05-23 09:52:08

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

baby.andreea a scris:

Am 16 ani si vreau sa ma vopsesc big_smile .. vreau sa ma fac blonda ( asta e visul meu lol ) dar mama nu e de acord .. nu pot sa o conving in niciun fel .. in fine, a fost de acord sa ma vopsesc saten deschis cu reflexe gri sa zic asa .. acum, ea nu e de acord cu decolorarea parului . Eu am parul saten nu f inchis si natural, nu a fost vopsit niciodata . As vrea sa stiu ce culoare sa-mi pun in cap ca sa-mi iasa satenul cu reflexe gri pe care il vreau .. si ce vopsea imi recomandati big_smile

asta depinde foarte mult de firul de par,iar nuanta poate sa ti'o aleaga un stilist dupa ce ii spui ce nuanta ai vrea.sper sa nu te joci acasa de'a vopsitu'parului tongue

#12 2009-05-29 00:22:07

DelicateDesire
Full member
Inregistrat: 2008-09-18

peste o saptamana am banchetul de final de clasa a 12-a. Toata treaba a costat 2 mil...nu vin toti din clasa mea, ci doar vreo 15...ar fi ok sa il iau si pe prietenul meu cu mine din moment ce el e la alt liceu?
mentionez ca am platit doar pt mine 2 mil...fiindca mie nu imi place mancarea de restaurant si ma gandeam ca va manca el.
nu prea stiu cum se practica la bancheturile astea...daca e voie sa aduci persoane de afara sau nu...
pls help!

Carpe Diem!

#13 2009-05-29 00:25:36

skumpi
Vizitator

eu stiu k dak mai duci pe cineva trb sa platesti meniu si pt respectivu...nu cred ca merge mancam doi pe un meniu sau mananca el mancarea mea.... asa puteati sa mergeti 2 fete pe teoria asta lol
si la noi veneau prietenii colegelor dar nu intrau in restaurant... stateau afara...

#14 2009-05-29 00:35:12

DelicateDesire
Full member
Inregistrat: 2008-09-18

skumpi, eu ma gandeam ca oricum mancarea nu conteaza atat de mult...si oricum, sunt convinsa ca multi o sa isi mai cheme prietena/prietenul pana in final...adica nu stiu, nu am mai fost la niciun banchet de a 12-a...dar asa cred ca o sa fie. Si cum se intra? adica...cum demonstrez ca is de acolo de la liceu? o sa fie...portar? lol si daca vin cu el...nu ma va lasa sa intru?

Carpe Diem!

#15 2009-05-29 21:11:34

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

depinde unde il faceti... avand in vedere ca ati dat 2 milioane trebuie sa fie ceva organizat
si e normal sa nu mai fi fost la niciun banchet de a 12-a lol doar nu  termini liceul de mai multe ori
noi tot 2 milioane dam... nu mi am pus niciodata problema cum o sa intru... doar nu vine asa lumea de pe strada sa manance pe spatele nostru... nu stiu sigur daca merg cu iubi, dar daca merge plateste.

baby.andreea, eu zic sa o iei incet.. mama ta o sa accepte la un moment dat big_smile totusi ai grija sa te faci la un salon, blondul e tare pretentios. eu una cred ca se merita... am vazut multe fete blonde cu par frumos si cred ca daca stii sa il ingrijesti nu il distrugi.
eu ma vopsesc din clasa a IX-a ( saten inchis, negru/de 2-3 ori pe an) si n am nicio problema cu parul...acum nu mai vreau sa ma vopesesc... m am plictisit...incep sa mi recapat culoarea si mi place mai mult cum imi sta asa

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#16 2010-07-21 18:35:50

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

nu mai deschid alt topic pt ca tot despre par o sa vorbesc chicot
problema e urmatoarea: mama natura s-a gandit (la betie, probabil) ca as fi mai sexy cu putin mai mult (si mai inchis la culoare) par pe burta si spate. dupa chinuri cu epilatul si dupa ce m-am umplut de bubite pe spate, am hotarat ca trebuie sa incerc altceva. asa am ajuns la decolorant. am folosit decobes (sau cum s-o scrie) care mi-a decolorat pielea (precizez, desi mi-e rusine de prostia mea, ca l-am folosit pe fata prima data dumbom ), apoi unul azur (n-a decolorat nici piele, dar nici par) si, in final, edna. asta a fost dumnezeu pe pamant...pana ieri cand l-am cautat la 7 magazine si nu l-am mai gasit.

rugamintea mea: daca a avut cineva astfel de probleme si le-a rezolvat la fel ca mine cu decolorant sa-mi spuna ce a folosit si cum. stiu ca am mai vorbit despre asta, dar nu mai gasii topicul. imi amintesc si ca cineva a spus ca a folosit decobes si n-a avut probleme, dar normal ca nu mai stiu cine dumbom help me big_smile nu de alta, dar simt ca ma paste o depresie daca va mai fi asa frumos afara (cum e acum) si eu nu voi putea merge la strand grater

bebe V., soarele si luna

#17 2010-07-21 18:45:12

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

cesafac  nu ar fi mai usor cu epilatul la salon?

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#18 2010-07-21 18:56:45

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

o fi, dar ce ma fac cu bubitele care apar dupa? pe burta una n-am vazut, dar pe spate m-am umplut si nici nu s-au grabit sa treaca

bebe V., soarele si luna

#19 2010-07-21 22:36:17

dana_alina
Full member
De la: braila
Inregistrat: 2009-01-14

april sunset daca ai mai multi bani ai putea sa te duci la un salon ca sa faci tratament pt epilare permanenta si asa scapi definitiv si de bubite si de par,daca nu ai asa multi banuti incearca cu creme depilatoare au benzi cu ceara,iar pt bubite date cu pudra de talc pt copii este f buna eu asa fac dupa ce ma epilez si nu am mai facut bubite par

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.