homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciclu inainte de terminarea foliei de ac?

#1 2009-05-22 15:43:12

spuff
New member
Inregistrat: 2009-03-31

Ciclu inainte de terminarea foliei de ac?

Sunt in a treia luna de cand iau ac si mi-a aparut spotting(sau ciclu, dar nu abundent) cu o saptamana inainte sa termin folia de pastile(Novynette). Cu vreo saptamana inainte sa-mi vina am uitat de o pastila, insa am luat-o in timp util a doua zi. Are vreo relevanta pt ciclu? E normal sa-mi apara cand inca n-am terminat folia?
Merci mult!!!

La terre est bleu comme une orange.

#2 2009-05-22 16:03:56

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: Ciclu inainte de terminarea foliei de ac?

din cate stiu eu pot aparea astfel de probleme in primele 3 luni de administrare
daca se repeta si luna urmatoare, mergi la doctor sa discuti o eventuala schimbare de pastile

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#3 2009-05-22 16:13:09

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

o astfel de sangerare poate sa apara si cand scade efectul anticonceptionalelor (atunci cand uiti pilula,sau cand folosesti unele medicamente cu care interactioneaza)
insa in primele luni e normal sa apara spottingul si asa cum zice bubutadana asteapta sa vezi luna urmatoare cum reactionezi...si dak tot asa...discuta cu un doctor.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#4 2009-05-22 16:26:57

spuff
New member

YoHanna a scris:

o astfel de sangerare poate sa apara si cand scade efectul anticonceptionalelor (atunci cand uiti pilula,sau cand folosesti unele medicamente cu care interactioneaza)
insa in primele luni e normal sa apara spottingul si asa cum zice bubutadana asteapta sa vezi luna urmatoare cum reactionezi...si dak tot asa...discuta cu un doctor.

Ideea e ca am mai avut spotting in prima luna, cand am avut si oarece probleme cu ciclul-a durat o zi, apoi in a doua luna nimic - ciclu normal, iar acum a aparut cu o saptamana inainte de a termina folia. In conditiile astea e posibil sa nu mai am ciclu luna asta? Stiu ca nu aveti cum sa ghiciti in stele daca-mi vine sau nu, dar asa...just in case...

#5 2009-05-22 16:32:38

YoHanna
Insomniac member

pai trebuie sa ai acea  sangerare in pauza de 7 zile...neaparat,chiar dak ai avut spotting smile
le-ai luat incepand cu prima zi de menstruatie? (la prima folie ma refer)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-05-22 16:33:37

spuff
New member

YoHanna a scris:

pai trebuie sa ai acea  sangerare in pauza de 7 zile...neaparat,chiar dak ai avut spotting smile
le-ai luat incepand cu prima zi de menstruatie? (la prima folie ma refer)

Dap, le-am luat cum trebuia.

#7 2009-05-22 16:42:54

YoHanna
Insomniac member

atunci asteapta...poate se regleaza situatia smile dak nu..le schimbi ,dar numai la recomandarea doctorului.

#8 2009-05-22 17:24:20

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

...printr-o situatie asemanatoare trec si eu sad ...folosesc loette de 5 luni...am avut dereglari doar in prima luna...pastilele le-am luat corect...dupa ultimul contact sexual au inceput sa-mi apara niste pete maronii...astazi e cam a 5 a zi... si de acum e sangerare in toata regula...am si durerile specifice de la menstruatie...totusi ultima pastila din blisterul roz trebuie sa o iau maine...intentionez sa merg la ginecolog dupa menstruatie...dar acum nu stiu ce sa cred...e normal...mai bine zis posibil sa se intample si asa? sau ce e cel mai probabil sa am?...are cineva vreo idee?...multumesc!!

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-05-22 17:25:02)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#9 2009-05-22 17:25:29

spuff
New member

Merci frumos pentru sfaturi! puss

#10 2009-05-22 19:27:18

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

x_ynna, poate fi de la pastile, poate fi o raceala..te va lamuri medicul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.