|
Nu esti logat.
Rezultate dozari hormonale#1 2009-05-22 17:54:09
rezultate dozari hormonaleBuna ziua Offline #2 2009-05-22 19:16:22
Re: rezultate dozari hormonalelas link doctoressei Offline #3 2009-05-22 19:22:08
Re: rezultate dozari hormonaleMultumesc mult! Offline #4 2009-05-25 09:34:48
Re: rezultate dozari hormonale
Sincer, e atit de putin marit incit inclin sa cred ca nu prea inseamna nimic si ca alta e cauza caderii parului Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-05-25 11:53:50
Re: rezultate dozari hormonaleMultumesc mult pentru raspuns. Deci sa inteleg ca se exclud orice cauze hormonale si de SOP sau altceva nu poate fi vorba. Am facut si analizele de rutina (fier, calciu etc ) si culmea sunt bune! Ma chinui cu caderea asta de vreo 3 ani si nu reusesc sa ii dau de cap. Am fost si la dermatolog, diagnostic cadere difuza. Ufff nu mai stiu ce sa fac m-a terminat psihic problema asta cred ca fac paret din categoria " analize bune, pacientul mort". Ma gandesc ce alte cauze ar mai putea fi, mentinonez ca am si parul si tenul g grase de cand ma stiu dar de cand am venit in Bucuresti poluarea si stressul mi-au accentuat si mai mutl seboreea. Poate fi si de la asta??? Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-25 12:00:24
Re: rezultate dozari hormonalePS Doctorita endocrinolog mi-a recomandat Melleva, am inteles ca e un fel de Diane dar mai slabut si Eutirox de 25 mg pentru ca ma suspecteaza de o hipotiroidie subliclnica. Nu stiu ce sa fac daca sa incep sa le iau sau nu, am auzit f multe lucruri neplacute despre Diane si imi e frica de efectele adverse. Offline #7 2009-05-25 19:15:08
Re: rezultate dozari hormonalebuna. am si eu o pb cu glanda tiroida pe care am descoperit-o recent in urma analizelor de sange. cel mai rau a iesit TSH-ul cu 0,05 si ATPO cu 1300 cand val norm erau intre 0 - 60. am fost si la endocrinolog astazi la dn-ul peretianu care mi-a prescris carbimazol 6 pastile pe zi o luna intreaga, adica 180 de capsule, cu suspiciune de boala Graves - Basedof si hipertiroidism si de facut inca o analiza TRAB care costa cam 240 ron. nu stiu insa daca analiza tb facuta inainte sau dupa tratamentul de o luna. stiti cumva si daca anticonceptionalele interactioneaza cu carbimazol? Offline #8 2009-05-25 21:21:32
Re: rezultate dozari hormonaledulcineea22, ai warn pt ca nu ai editat, citeste te rog regulamentul Offline #9 2009-05-26 09:41:55
Re: rezultate dozari hormonale
sa stii ca poti lua fara probleme si Melleva cit si Eutiroxul acela(pentru o perioada limitata de timp, fireste)...si de vreme ce ti-a fost prescris de endocrinolog, merita sa incerci macar 3 luni, poate ca are efect Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2009-05-26 11:25:10
Re: rezultate dozari hormonaleMultumesc mult Doctoressa Offline #11 2009-05-26 19:24:22
Re: rezultate dozari hormonaleAm intrebat cand trebuie facuta analiza insa d-nul doctor imi dadea tratament in timp ce facea ecografia altui pacient si nu a putut sa-mi raspunda la vre-o intrebare(doar ce am intrebat eu daca imi trebuie tratament si si-a amintit ca mai sunt in cabinet). Sper ca diagnosticul sa fie pus bine si sa nu apartina altui pacient. Asistenta mi-a spus ca ar tb facute inainte de tratament si TRAb si ATPO (desi venisem cu toate analizele inclusiv ATPO). Oricum o sa mai consult si alt medic de la cmu care poate va avea timp de consultatie sa vad daca macar va coincide diagnosticul. Programare nu am pentru ca nu se face la policlinica respectiva dar tot asistenta mi-a spus sa revin dupa ce termin tratamentul. Multumesc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|