homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dupa ce criterii v-ati alege/v-ati ales partenerul?

#1 2009-05-22 19:19:02

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Dupa ce criterii v-ati alege/v-ati ales partenerul?

Ce anume v-a facut sau v-ar face sa va hotarati asupra unui partener. Ce calitati cautati sau ati cautat si ati gasit la ei?
Pentru mine cel mai mult conteaza bunatatea, intentiile bune, capacitatea de a intelege nu doar la suprafata, interesul pe care il arata pentru mine si pentru relatie. In nici un caz nu as sta cu cineva in care sa nu am incredere, cu o persoana cu intentii ascunse, etc... pentru ca astea sunt lucruri care se simt destul de usor...
Si din punct de vedere fizic, ma atrage privirea, zambetul, pentru restul nu am un tipar stabilit big_smile.

Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-05-22 19:19:43)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#2 2009-05-22 19:22:38

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: Dupa ce criterii v-ati alege/v-ati ales partenerul?

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#3 2009-05-22 22:24:59

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: Dupa ce criterii v-ati alege/v-ati ales partenerul?

Ha, ha eu zic ca nu e asemanator. Adica e cu totul altceva ce te atrage la un barbat si pe ce criterii l-ai ales pe cel pe care il ai.

Pe mine ma atrag tipii rai, misteriosi, eventual cu par negru si ochi albastri mai ceva ca cerul. Actualul este bun la suflet si departe de par negru, dar l-am ales pentru ca am simtit ca ma intelege si ca eu il pot intelege.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.