homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???-3

#39 2009-05-24 15:05:42

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: cand parintii nu sunt de acord...ce e de facut???

pitzipoank a scris:

mie mi se pare k nu ai face casa buna cu un om care se lasa condus de altii.
adik sa renunte la tine ca nu-i placi u lui taica-su ?  va 
se insoara taica-su cu tine sau el?!

EXACT!

plus ca motivul invocat e de tot rahatul... auzi, diferenta de inaltime... Doaaaamnee, ce mentalitati au unii... vezi sa nu semene si al tau cu tata-su pe undeva printr-un subconstient inca nedescoperit

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#40 2009-05-24 16:24:24

kata87
New member
Inregistrat: 2009-04-14

cinderela a scris:

kata87...imi pare rau k te afli intro asemenea situatie...iti inteleg perfect suferinta...crede-ma...si eu ma aflu intro situatie asemanatoare cu a ta...sau chiar mai rea...nici nu jtiu c sfat s iti dau inafara de acela sa lupti pt iubirea si fericirea ta...iti doresc sa ti se rezolve problemele cat mai repede si sa fii fericita...te pup

la tine care e situatia? si cum te descurci?

dragostea se castiga, respectul se merita

#41 2009-05-24 21:04:58

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

kata dak te iubeste cu adevarat n`o sa se lase influentat de nimeni,mai ales k nu mai e un copil,stie si el ce trebuie sa fak...dak va iubiti o sa treceti cu bn peste toate puss

si tatasu...scuze..dar e un om...mai bn nu mai zic.mai bn gasea si el alt motiv k o stricat`o rau de tot.

Love.  Live. Laugh.

#42 2009-05-24 22:47:12

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

bai am ramas 5 minute cu gura cascata la povestea ta ... credeam k nu am inteles eu bine yikes Ai impresia k esti in zona crepusculara

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#43 2009-05-25 06:14:28

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

deci mi se pare absurd....   pana acum am avut multi prieteni,si majoritatea aveau intre 1,85 - 1,90....  eu am 1,60...  si toata lumea,inclusiv maica-mea,erau ceva gen "doamne,ce dragut!! ea e micuta si fragila,si el e ditai matahala care o protejeaza",da' n-am auzit in viata mea chestii ca "el e prajina si ea e un ciot"... si mi se pare aiurea,pentru ca nici tu nu esti foarte mica,si nici el nu e foarte inalt... daca avea 1,90 sau mai mult,da,diferenta era oarecum batatoare la ochi.... dar pentru 25 cm? e prea de tot... cat despre 'cum vor arata copiii?' crede-ma ca nu tot timpul tine de parinti... ai mei au 1,82,respectiv 1,73 si eu am 1,60... trezeste-l la realitate

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-05-25 06:21:19)

Publicitate

loading...

#44 2009-05-25 06:43:03

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

ShineOfBlood a scris:

deci mi se pare absurd....   pana acum am avut multi prieteni,si majoritatea aveau intre 1,85 - 1,90....  eu am 1,60...  si toata lumea,inclusiv maica-mea,erau ceva gen "doamne,ce dragut!! ea e micuta si fragila,si el e ditai matahala care o protejeaza",da' n-am auzit in viata mea chestii ca "el e prajina si ea e un ciot"... si mi se pare aiurea,pentru ca nici tu nu esti foarte mica,si nici el nu e foarte inalt... daca avea 1,90 sau mai mult,da,diferenta era oarecum batatoare la ochi.... dar pentru 25 cm? e prea de tot... cat despre 'cum vor arata copiii?' crede-ma ca nu tot timpul tine de parinti... ai mei au 1,82,respectiv 1,73 si eu am 1,60... trezeste-l la realitate

clar ca nu e asta motivul adevarat,poate i'a fost mai  la indemana neutral el avand alta problema  de fapt

#45 2009-05-25 11:11:22

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

kata87 a scris:

cum ar fii daca am pune problema casatoriei si ala ar zice "nu". atunci ce o sa facem? d-asta vrem sa rezolvam din timp problemele de genul asta.

Mai, mie mi se pare de-a dreptul absurd ca o persoana de 24 de ani sa asculte de tatal lui in astfel de domenii. Eu mai am putin si fac 20, si daca mi-ar spune mama ca nu ii place de prieten ca e nu stiu cum as zice bine, noroc ca nu e prietenul tau si gata. Ce atatea discutii.

Si acum daca se pune problema ce ar face daca tatal ar zice nu in cazul unei casatorii ce sa zic... Nu tatal lui se casatoreste cu tine, asa ca de ce ar conta? Parerea mea e ca dupa o anumita varsta nu mai trebuie sa stai dupa fusta mamei (in cazul asta fundul tatalui).

Dupa cum am vazut ca te-au sfatuit mai multe fete, pot spune ca sunt de acord cu pusul piciorului in prag. Trebuie sa te gandesti si asa, ca daca ai atatea probleme din cauza ca i-a spus tatal lui ca esti prea scunda, si daca pt ceva asa de absurd nu iti ia apararea cum o sa fie ca sot? O sa fie de partea ta vre-odata daca va certati cu ai lui box ? Ai grija sa nu fie baiatu tatii, ca atunci valeeeeu, mai ales daca mai aveti si copii.

#46 2009-05-25 11:51:27

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Eu am observat de-a lungul timpului ca parintii au o mare influenta.. si totul depinde de ce relatie s-a stabilit intre copil si parinti. Daca un copil a ascultat tot timpul de ei, le-a urmat sfaturile sau ei i-au demonstrat de nenumarate ori ca au avut dreptate in anumite probleme, este foarte probabil ca si la o banala chestie precum asta cu inaltimea, parintii reusesc, ca prin minune, sa il faca nesigur pe baiat de relatia lui. e de ajuns sa invoce ei un motiv stupid, ca el sa inceapa sa isi puna tot felul de probleme.
Ce pot sa spun.. parintii mei sunt plecati din tara de 2 ani si ceva... eu am 19 ani.. au incercat si ei sa imi impuna sa iau anumite decizii.. dar cum nu am avut o relatie propriu zisa cu ei,si nu mai stau demult cu ei in casa, etc e foarte greu sa ma influenteze in vreun fel. Dar stiu multe cazuri in care oamenii au luat deciziile parintilor, in loc sa si le ia pe ale lor...

#47 2009-05-25 11:56:41

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

chicot colegamea de apartament are 1, 52 m si prietenul peste 1, 80 m...si nu stiu tatal lui, dar maicasa cred ca tine la ea mai tare decat tine tipu' lol
huh oameni si oameni...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#48 2009-05-25 12:10:40

Monica999
Hero member
Site

Alex2 a scris:

. Daca un copil a ascultat tot timpul de ei, le-a urmat sfaturile sau ei i-au demonstrat de nenumarate ori ca au avut dreptate in anumite probleme, este foarte probabil ca si la o banala chestie precum asta cu inaltimea, parintii reusesc, ca prin minune, sa il faca nesigur pe baiat de relatia lui. e de ajuns sa invoce ei un motiv stupid, ca el sa inceapa sa isi puna tot felul de probleme.

Mai, eu pot sa spun ca am ascultat tot timpul de ai mei pana dupa ce am implinit si eu o varsta si mi-am dat seama ca in unele partii ale vietii parerea lor nu conteaza. Macar in dragoste sa fac gerselile mele. La 24 de ani sa conteze ce spune tatal lui despre inaltimea prietenei e de-a dreptul absurd. Acum... daca stau sa ma gandesc poate asta e doar un pretext.

#49 2009-05-25 13:49:01

kata87
New member

probabil m-am exprimat eu aiurea sau ati inteles voi gresit. el nu e baiatul mamei sau al tatalui, nu e genul mamos, sa stea dupa fusta maicasii, dar cum zicea si cinderela, cand cineva te tot toaca la cap cu o chestie incepi si tu sa crezi, d-asta nu vreau sa i se strecoare in suflet o oarecare indoiala in privinta mea, pt k daca aude frecvent aceleasi chestii, oricat ar fi el de puternic mai baga si la cap. el stie cat de mult il iubesc si mereu imi spune k e constient de faptul k nu va mai fi atat de fericit cu cineva.ii tot repet lucrurile frumoase si cu adevarat importante din relatia noastra, pe care le stie si el dealtfel, k sa ii intre bine in cap si sa vada doar partile bune.doar taicaso e impotriva mea. restul membrilor familiei ma plac (nu stiu cat se prefac, insa stiu sigur k matusa-sa e innebunita dupa mine, a zis k e cel mai mare prost daca se desparte cu mine si k nici nu mai vorbeste cu el lol ), dar in fond chiar nu ma mai intereseaza cine ma place si cine nu, vreau k el sa ma iubeasca si sa poata sa ma accepte cum a facut-o pana acum.

#50 2009-05-25 14:16:36

Monica999
Hero member
Site

Hai frate, vrei sa imi spui ca daca mama ta ti-ar fi spus de 100 de ori ca e prea inalt pt tine ti-ar fi pasat? (Asta te-as intreba daca ai fi prietena mea buna si as fi sincera cu tine. Nu cred ca cineva care iubeste poate fi atat de usor influentat mai ales cu un argument de genul. In locul tau m-as gandi ca poate e altceva si asta e doar un motiv pe care ti'l da el.)

#51 2009-05-25 14:19:05

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

mama de exemplu imi zicea ca nu ma potrivesc cu prietenul meu deoarece eu sunt mai plinuta si el slab...da nu am gabat-o niciodata in seama si am trecut peste. de parca calitatile mele stau in sunculitele mele lol, si chiar daca ar fi asa inseamna ca am calitati multe si bine dezvoltate ... si i-am zis si lui de treaba asta si mi-o zis sa ne ocupam timpul cu altceva smile lucrurile astea chiar nu merita bagate in seama

Cu zambetul pe buze...

#52 2009-05-25 14:41:25

kata87
New member

m-am gandit k poate ar putea fii si altceva si l-am si intrebat pt k noi discutam deschis, dar a negat k ar mai fii ceva in plus. si il cred, nu pt k il iubesc si k asta m-ar impiedica sa vad realitatea, ci pt k il cunosc bine. pana la urma daca ar vrea sa se desparta de mine ar face-o fara sa ezite, nu e genul care sa o lungeasca, dar aici nu e vb k relatia noastra nu mai merge, ci dimpotriva merge foarte bine, ne iubim, suntem fericiti, doar k atunci cand imi amintesc k taicaso nu ma vrea ma intristez. dar de azi am hotarat ceva. o sa-i demonstrez lu taso k intotdeauna atitudinea conteaza si k fiso ma iubeste pt k il iubesc, pt k il fac fericit si pt k pur si simplu il completez. nu cred k altceva e mai importat intr-o relatie decat asta: sa te iubesti si sa te simti complet langa persoana cu care esti. sunt altii, saracii, handicapati sau mai stiu eu cu ce probleme si nimic nu-i impiedica sa se iubeasca

#53 2009-05-25 16:28:36

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

been there,done that... fostul meu avea o chestie cu masa... totul era ok,da' cand zicea masa ceva,totul se dadea peste cap... adica,ea era o manipulatoare nenorocita,da' care isi dadea arama pe fata numai in anumite momente. totul era bine si frumos,pana cand se gandea la ceva,ii spunea o anumita chestie lu' fisu,si ala era complet schimbat afterwards... si,fara falsa modestie,cred ca aveam iq dublu decat fisu,deci nu vad ce motive avea muierea sa nu ma placa... eu - soricel de biblioteca incercam sa ii deschid lui capul. nici el nu era prea inalt,niciunul nu era in vreo extrema in ceea ce privea fizicul,ne intelegeam bine,pana intervenea mcaica-sa... si tot ea a fost si motivul pentru care i-am spus 'pa'... un om care se lasa dat peste cap de masa la orice propozitie zisa de aceasta,e ceva mult prea dificil si complicat . ideea este ca parintii persoanei iubite n-au,de cele mai multe ori,motive sa antipatizeze partenerul odraslei...dar fac asta anyway,pentru ca nu li se va parea niciodata cineva destul de bun pentru ei. de exemplu,daca s-ar face barbatul perfect si l-as agata eu,taica-miu i-ar gasi cusur. de ce? nu se stie. da' nu ar fi destul de bun. din cate am vazut in jurul meu,asa gandesc toti parintii,deci n-as pune multe sperante in ideea de a-l indupleca pe ta-su...

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-05-25 16:33:39)

#54 2009-05-27 13:50:14

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Kata87 nu tb sa te intereseze ce zice tatal lui de tine, nu te incarca tu cu energie negativa ca nu-i convine lui de tn....asta e buna ce pana la urma sta tasu cu tine sau fisu? lumea trancane mult in ziua de azi, e f invidioasa si curioasa sa afle ce cand cum si cand....si mai ales unii "parinti" se baga cu bocancii in viata copilului. Oricum decat asa parinti mai bine lipsa....in loc sa fie fericiti ca baiatul e ok si e fericit cu tn, tasu incearca sa-i bage strambe....si asta doar ca sa bage zazanie intre voi.
Nu tb sa te intereseze deloc ce spune tasu, masa etc....lumea e fff rea si parsiva in ziua de azi crede-ma. Daca nu mai poti avea incredere in familie, dar sa mai ai incredere in altcineva?
Tu tb doar sa-l vezi pe prietenul tau, sa te intereseze doar de voi 2, nu ce zice unul in stanga si in dreapta. Daca tu esti multumita de relatia voastra si de el atunci totul e perfect, ca restul nu-s de acord e problema lor, nu a voastra. Si stai tu linistita ca D-zeu are grija de toti, iar cei care va fac rau vor fi pedepsiti cand nici nu se vor astepta.
Daca tatal lui se poarta aiurea cu tn sa nu faci prostia sa incepi sa fi amabila cu el si sa nu mai stii ce sa-i faci doar de dragul iubitului tau.....ca sa-l tii pe el langa tine si sa-l cuceresti nu tb sa cuceresti mai intai inima tatal lui sau a parinitlor lui doar ca sa ajungi tu sa stai cu iubitul tau....daca el te iubeste sta cu tn indiferent ca esti mica etc.
Eu am o repulsie fata de oameni de genul si daca aud comentarii sau simt ca nu-i convine de mine ma port si eu ca atare cu ei si gata...ce dai aia primesti stii cum e.
Crede-ma ca stiu cum este.....mie mi-au auzit urechile vrute si nevrute despre persoana mea din partea familiei prietenului meu si nu ma agit pt ca nu are sens atata timp cat el nu-i crede si vede exact cum sunt eu. Eu cred ca oamenii care se baga asa in viata celorlalti si zic numai rautati cred ca sunt nistre frustrari si au mari probleme in viata personala.
Tu bucara-te de viata si lasa-i pe altii sa se perpeleasca barfindu-te...pana la urma daca te barfesc esti cineva important smile

#55 2009-05-27 14:12:21

kata87
New member

andrulina a scris:

Kata87 nu tb sa te intereseze ce zice tatal lui de tine, nu te incarca tu cu energie negativa ca nu-i convine lui de tn....asta e buna ce pana la urma sta tasu cu tine sau fisu? lumea trancane mult in ziua de azi, e f invidioasa si curioasa sa afle ce cand cum si cand....si mai ales unii "parinti" se baga cu bocancii in viata copilului. Oricum decat asa parinti mai bine lipsa....in loc sa fie fericiti ca baiatul e ok si e fericit cu tn, tasu incearca sa-i bage strambe....si asta doar ca sa bage zazanie intre voi.
Nu tb sa te intereseze deloc ce spune tasu, masa etc....lumea e fff rea si parsiva in ziua de azi crede-ma. Daca nu mai poti avea incredere in familie, dar sa mai ai incredere in altcineva?
Tu tb doar sa-l vezi pe prietenul tau, sa te intereseze doar de voi 2, nu ce zice unul in stanga si in dreapta. Daca tu esti multumita de relatia voastra si de el atunci totul e perfect, ca restul nu-s de acord e problema lor, nu a voastra. Si stai tu linistita ca D-zeu are grija de toti, iar cei care va fac rau vor fi pedepsiti cand nici nu se vor astepta.
Daca tatal lui se poarta aiurea cu tn sa nu faci prostia sa incepi sa fi amabila cu el si sa nu mai stii ce sa-i faci doar de dragul iubitului tau.....ca sa-l tii pe el langa tine si sa-l cuceresti nu tb sa cuceresti mai intai inima tatal lui sau a parinitlor lui doar ca sa ajungi tu sa stai cu iubitul tau....daca el te iubeste sta cu tn indiferent ca esti mica etc.
Eu am o repulsie fata de oameni de genul si daca aud comentarii sau simt ca nu-i convine de mine ma port si eu ca atare cu ei si gata...ce dai aia primesti stii cum e.
Crede-ma ca stiu cum este.....mie mi-au auzit urechile vrute si nevrute despre persoana mea din partea familiei prietenului meu si nu ma agit pt ca nu are sens atata timp cat el nu-i crede si vede exact cum sunt eu. Eu cred ca oamenii care se baga asa in viata celorlalti si zic numai rautati cred ca sunt nistre frustrari si au mari probleme in viata personala.
Tu bucara-te de viata si lasa-i pe altii sa se perpeleasca barfindu-te...pana la urma daca te barfesc esti cineva important smile

chiar asta am hotarat. sa imi vad de relatia mea si sa nu mai ascult rautatile altora k pana la urma asta nu ne priveste decat pe noi 2 nu si familiile noastre sau pe cei de langa noi. daca nu sunt de acord treaba lor. atata timp cat sunt fericita cu iubi nu ma mai intereseaza nimic. suntem destul de puternici sa trecem peste orice. pana la urma inima nu alege de cine sa te indragostesti si daca iti e bine, de ce sa n-o asculti?

#56 2009-05-27 18:41:42

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

felicitari pt decizie big_smile si mult succes in continuare  tummenupp  goodluck

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#57 2009-05-28 17:28:36

kata87
New member

multumesc puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.