|
Nu esti logat.
Am o problema?#1 2009-05-23 20:39:38
Am o problema?Inainte menstra dura 5-6 zile.. acum, de cateva luni, doar 2 zile.. oare am vre-o problema? O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. Offline #2 2009-05-23 20:40:04
Re: Am o problema?iei anticonceptionale? daca iei ac este normal de la ele menstruatia scade cantitativ Daca nu iei ac nu stiu ce sa zic dar nu cred ca este vreo problema Atata timp cat iti vine..... Mai asteapta si alte pareri Ultima oara a fost editat de andreeea (2009-05-23 20:45:41) life is like a game you must be the best Offline #3 2009-05-23 21:48:09
Re: Am o problema?
Nu, n-am luat niciodata anticonceptionale.. O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. Offline #4 2009-05-23 21:59:08
Re: Am o problema?eu as face un control, asa stii cel mai sigur A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #5 2009-05-23 22:00:42
Re: Am o problema?buna.am si eu o mica problema si sper ca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. in ultimele 5 luni am observat ca-mi intarzie mereu ciclul si nu stiu de ce. intarzie cam 4-5 zile in fiecare luna.sa fie oare ceva de care sa ma tem? vreo infectie sau ceva? am 18 ani si nu mi-am inceput inca viata sexuala Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-23 22:19:16
Re: Am o problema?elyssa, nu cred ca ai vre-o problema.. organismul tau pur si simplu si-a stabilit alt ritm.. este normal.. si eu candva aveam ciclu la 29 zile, acum am la 33, adica, la fel intarzia in fiecare luna 5 zile.. O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. Offline #7 2009-05-23 22:36:31
Re: Am o problema?poate sa intarzie si din alte cauze, de ex stes pt ceva anume, emotii A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #8 2009-05-24 02:26:53
Re: Am o problema?
Si mie la fel imi vine. Niciodata n-am avut o menstra grea, sa-mi curga mult sau sa ma tina mult. De regula ma tinea 4-5 zile...acum insa...2-3 maxim 4...dar slab cantitativ (nu am nevoie decat de protej slipuri) Ac am luat 1 an diane..dar asta anul trecut, pana in octombrie. when the pomp lights up,you shoot. Offline #9 2009-05-24 12:04:28
Re: Am o problema?Da, exact si eu.. prima zi ob-uri si a doua doar protej slip-uri.. inainte tinea cate o saptamina, si foarte abundent.. de fapt asa a fost mult timp, vre-o 7 ani.. acum nu pot sa inteleg ce-i cu mine.. ac nu iau si nici n-am luat.. nu ca m-ar deranja, dar imi fac foarte tare griji sa nu fiu bolnava sau ceva.. voi ce ziceti? O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|