homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Trecerea de la un contraceptiv la altul

#1 2009-05-24 17:14:25

adellaide
New member
Inregistrat: 2009-05-24

Trecerea de la un contraceptiv la altul

Folosesc Diane 35 de 6luni si as dori sa trec pe Triregol dar nu stiu daca trebuie sa incep folia de Triregol imediat dupa terminarea foliei de diane sau dupa cele 7 zile de pauza.  Diane 35 contin 1 drajeu contine 2 mg cyproteron acetat si 0,035 mg etinilestradiol iar Triregolul contine
6 tablete galbene, fiecare continand 0,05 mg levonorgestrel si 0,03 mg etinilestradiol; 5 tablete portocalii, fiecare continand 0,075 mg levonorgestrel si 0,04 mg etinilestradiol; 10 tablete albe, fiecare continand 0,125 mg levonorgestrel si 0,03 mg etinilestradiol.
Mentionez ca ma intereseaza acum doar efectele contraceptive (pana acum am urmat trat cu diane pt efectele antiandrogenice dar acum nu mai este cazul si ma intereseaza doar contraceptia).
Multumesc!

#2 2009-05-24 17:16:02

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Trecerea de la un contraceptiv la altul

pai medicul care ti le-a recomandat nu ti-a explicat cum se face? eu zic ca trebuie sa incepi dupa cele 7 zile de pauza...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2009-05-24 17:17:17

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: Trecerea de la un contraceptiv la altul

triregolul ti au fost recomandate de vreun medic?de planning sau ginecolog?

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.